Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Majkkel

Guziec

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9138
Login: Guziec
Nick oskarżonego: @Majkkel
Powód skargi: Celowe zabójstwo z użyciem pojazdu.
Data zdarzenia: Wczoraj w godzinach dziennych.
Dowody: mta-screen_2022-01-29_13-54-55.thumb.png.3144f2750d4d63f83e5d43458c435653.png
Opis sytuacji: Pisałem wczoraj na pm z Toya na środku drogi, przyznaje, że tam stałem, lecz oskarżony nie próbował mnie nawet wyminąć, tylko mnie potrącił, i czekał aż zginę, wszystko na screenie. Potem jeszcze się jakoś tłumaczył, lecz żadne tłumaczenie tutaj nic nie daje.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Pojawi się w odpowiedzi pod skargą.

mta-screen_2022-01-30_17-44-33.png.d9ef094ffa651ee6490dbac018cfb94e.png

Witam, wypowiem się. Twoja fota nic nie pokazuje moim zdaniem. Było tak że jechałem kurierką rozwozić paczki, gracz o nicku Guziec stal na środku drogi najechałem na niego przez przypadek i przeprosiłem lecz cofałem kurierką i gracz u mnie był na dachu a jak widać na ss był on pod kurierką. Jak dla mnie skarga pisana na siłę i moim zdaniem nic nie zrobiłem. Gracz później pisał abym mu zapłacił, zaoferowałem mu przekąskę odmówił mówiąc "żałosny jesteś". Nic nie zrobiłem takiego.

To Cię nie tłumaczy ze wszystkiego. Widzę tutaj dużo niespójności. Jeżeli byłem u Ciebie na dachu, to dlaczego nie mogłeś ze mną pojechać dalej, tylko próbowałeś wycofać, ale finalnie stałeś w miejscu? Po 2 Mogłeś mnie wyminąć, i przejechać te 5 metrów dwoma kołami po przeciwnej stronie kierunku jazdy. Co do tego zapłacenia, to nie pisałem wprost byś mi zapłacił, tylko o odszkodowaniu, i się przyznaje do tego, nie to co ty, wymyślając swoją wersję wydarzeń bez żadnych dowodów. Wyraźnie widać że jestem pod twoim autem i ubywa mi HP. Czekam na rozpatrzenie.

6 minut temu, Majkkel napisał:

Jeśli u mnie stałeś na dachu mordo to raczej nie wiedziałem że jesteś pod samochodem 😧

Okej z mojego doświadczenia i grania w MTA czasem osoba pod autem tepnie się na dach auta, lecz to jednak nie tłumaczy dlaczego stałeś w miejscu co wyglądało na celowe. Tak jak wyżej, czekam na decyzję adm.

Analizując przedstawionego Screena jestem w stanie przyjąć, że gracz mógł stanąć na Tobie pojazdem, lecz sam miałem takie przypadki, że gracz u danej osoby jest na dachu pojazdu przez co my myślimy, że nie dostaje obrażeń a natomiast u drugiej osoby leży się pod pojazdem.  Jestem w stanie przyjąć tłumaczenia oskarżonego, tym samym upominam Cię @Majkkel, abyś ostrożniej podchodził do takich sytuacji, kończąc osoba oskarżona dostaje upomnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.