Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MRP

DonKretto

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16966
Login: DonKretto
Nick oskarżonego: MRP
Powód skargi: Nie spłacenie raty w terminie
Data zdarzenia:  Kupno auta na raty 25.01.2022 data spłaty raty 27.01.2022
Dowody:  477225513_unknown(4).png.ef3038157c89ddb44e65fad92c156a80.png Tutaj jest napisane 40k ale jak mówie potem dogadaliśmy się z panem MRP na 55k.
Opis sytuacji:  Dokładnie wyglądało to tak że pan MRP zaproponował mi wymianę pojazd za pojazd + dopłata z jego strony ale wtedy nie miał tyle pieniędzy dogadaliśmy się na 40k ale jednak potem okazało się że auto nie ma poszerzeń opon które pan tutaj pisał że ma oraz lpg zamiast 75 było 50l więc potem dogadaliśmy się na 55k pan MRP się zgodził. Potem pan MRP sprzedał pojazd którym się wymieniliśmy mojemu znajomemu i zamiast oddać pieniądze orazu po sprzedaniu pojazdu kupił tunera programowego, Nick mojego kolegi na teraz to *ToxicPlayer*. Więc napisałem do chłopa czy ma kasę odpisał że nie bo kupił tunera i jak zarobi na nim to mi odda lecz się wymienił tuner za flasha, więc pisałem do niego że termin spłaty raty jest jutro on mi odpisał że na spokojnie odda, zobaczyłem że jego flash zniknął z giełdy więc chciałem się dopytać czy sprzedał czy co, niestety nic się nie dowiedziałem. Dzisiaj zobaczyłem że pan MRP Sprzedaje tunera wizualnego a długu dalej nie oddał. Niestety do tej pory pan MRP mi nie odpisuje.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.ea8dcac2865b42af44f5f851c36167f2.png

50 minut temu, MRP napisał:

Coo? Jak ja nic o tym nie wiem. Musiałem być gdzieś blisko niego bo pisałem o czyms innym nie pamiętam już o czym

Nie kłam, są na to dowody. Zobowiązujesz się do oddania długu ponieważ masz pieniądze na koncie czy dalej będziesz próbował kłamać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.