Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam esioka bez silnika bo jakies lebki ukradli

juggmane

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lIlIl.420
VUID: do ustalenia
Model pojazdu: Rancher
Silnik pojazdu: z esioka (niestety nie ma bo ukradli jakies lebki)
Przebieg pojazdu: do ustalenia
Dodatki: nitro unikatowe v0 szyby set zestaw do ustalenia
Kwota sprzedaży: 500kk (offki ponizej 5kk traktuje jako bump)
Możliwość negocjacji: Nie
Sposób kontaktu: alfabet braille'a, alfabet morsa, jezyk migowy, hieroglify egipskie, adres email [email protected] oraz golembiem pocztowym
Dodatkowe informacje: ja pierdole jaka zajebista fura kurwa drzwi do góry się podnoszą przód parę centymetrów ty, szczur się nie przeciśnie kurwa jego mac od razu sprząta wszystko ja pierdole jaka fura, ty to jest rancher? kurwa mać, komu się tak chciało robić? (Mi) ty, dobra to jeszcze tylko tył ale wydechy kurwa, niemiec plakal jak sprzedawalesiok.jpg.3e45f36ca9ce3f29cf3b01a5bccd5167.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.