Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na plac.

AqUaZ

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 40322
Login: AqUaZ
Nick oskarżonego: @plac.
Powód skargi: Celowe taranowanie graczy, wszystko widać na nagraniu.
Data zdarzenia: 27.01.2022, około 20:05
Dowody: https://youtu.be/rd2050YyvSQ
Opis sytuacji: Gracz jeździ sultanem i taranuje wszystko co mu stoi na drodze. Posiadam rowniez nagranie jak taranuje innego gracza dosłownie minutę przed tym zajściem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/NuFwyFn

Śmieszny jesteś, nie powiem, że nie. Po pierwsze "gdzieś mam Twoją kasę, po drugie nie Ty mnie zapytałeś czy zapłacić, po trzecie nie biorę żadnej kasy za celowe taranowanie, ponieważ boisz się skargi. Twoje zachowanie jest na poziomie dna, taranujesz wszystkich i wszystko co się da ze swoimi kumplami i udajesz tak zwanego "kozaka", w dodatku piszę kolejną skargę na Twoich kolegów za celowe taranowanie mnie.

Super, nie zmienia to faktu, że i tak nie chcę takich pieniędzy, wszystko wyjaśnione wyżej, poza tym Twoje prowokacje w grze Ci chyba nie pomagają, więc przestać i daruj sobie, bo pokazuje, że masz właśnie około max 12 lat.

11 minut temu, plac. napisał:

A co do taranowania, płace każdemu jak w niego w jadę. I proszę nie mówić, że celowo sultanem bez opon zimowych się ciężko jeździ.

Nie rób już z siebie ofiary, masz tam nitro i pewnie FT, wątpię, że w ogóle nie masz tam opon, oczywiście wszystko da się sprawdzić, a nawet jeśli, nie obchodzi mnie to, że nie masz opon, jak tak już wyżej napisałem, robisz to notorycznie, celowo i jeszcze mam nagranie jak taranujesz innego gracza, więc czekam na werdykt i nie mów żadnych farmazonów.

Robisz Off topic i tak zwaną "beke", wnoszę również o punkty dla Twojej osoby, co do reszty odniosłem się wyżej, członek administracji to przeczyta i podejmie, mam nadzieję, odpowiednią decyzję, moja ostatnia wypowiedź, nie pozdrawiam Ciebie.

Skoro gracz zapłacił tobie za taran to nie możesz mu tak oddać tego  i oczekiwać na jego karę. W takim wypadku @plac. jesteś zoobowiązany do zapłaty 100$ za naprawę dla gracza @AqUaZ. Możesz to zrobić gdy jest on na serwerze lub w banku Los Santos  na jego UID: 40322

Czas na wykonanie przelewu: 24h 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.