Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Biskup.rokpoi

sateo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43024

Login: Mooka

Nick oskarżonego:  @Biskup.rokpoi.

Powód skargi: Brak spłaty

Data zdarzenia:19.01 - 27.01
Dowody: https://imgur.com/a/UUhEG1s , https://imgur.com/a/haiGIKC 
Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi premiera id 1228 w raty . Jako pierwszą ratę otrzymałem washingtona z tuningiem oraz 20k , zaś na spłatę pozostałych 90k gracz otrzymał czas do 26 stycznia. Jak widać mamy dziś 27 stycznia a spłaty dalej się nie doczekałem. Dodam jeszcze że gracz zbytnio informacją o skardze się nie przejął , lecz postanowił się skompromitować. W tamtym momencie miałem nick na serwerze Valden i są logi jak przy sprzedawaniu pisze własnie swojego discorda
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 17aLGdlh.jpg

2 minuty temu, Biskup.rokpoi. napisał:

Ja cię po prostu nie pamiętam. Wiele się działo u mnie w tym czasie. Więc chciałbym dowód na to że nie chcesz wyłudzić pieniędzy.

Na tą chwilę nie posiadam , lecz administracji może sprawdzić logi które to udowodnią. Jak nie pamiętasz to przejdź się do lekarza bo widać ewidentny problem z pamięcią.

1 minutę temu, Biskup.rokpoi. napisał:

Nie pamiętam cię wiele razy w życiu dałem się owalić teraz już się nie dam.

Brak słów , wyjedziesz na totalnego oszusta jedynie mogę ci to zagwarantować , nie wiem po co Ty to robisz. Administracja Ci wszystko rozjaśni :)))

10 minut temu, Biskup.rokpoi. napisał:

Ja mam gotówkę tylko chciałem potwierdzić czy gracz serio jest tym za kogo się tutaj piszę.

Skoro masz pieniądze daje ci 24h na spłate 90000$ dla gracza @rawi. Możesz to zrobić gdy gracz jest na serwerze lub w banku Los Santos na jego UID: 43024

w przypadku szybszej spłaty poinformuj niżej w tym wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.