Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na MAF1N oraz _ruhn

MarcelNowak

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, NoFeaR napisał:

To twoj kolega powinien dostac bana za niszczenie gospodarki i zanizanie cen pojazdu bo sprzedal auto warte 400k praktycznie za polowe ceny czyli 230k

Osoba kupujaca w takim wypadku również jest karana banem 🙂 a wszyscy dobrze wiemy że twoj przydupas dal 300k za niego 

Teraz, NoFeaR napisał:

To twoj kolega powinien dostac bana za niszczenie gospodarki i zanizanie cen pojazdu bo sprzedal auto warte 400k praktycznie za polowe ceny czyli 230k

Nie? Sprzedany był za 300k. w raty wykrecie

Teraz, MarcelNowak napisał:

Wmawiaj sobie dalej oszuście. 

image.png.f6d37a8280c110d1e8f7bc65c2d26d34.png

3 minuty temu, MAF1N napisał:

§ 5
Zakazuje się pisania postów mających na celu odświeżenie wątku

w tej skardze łamiesz regulamin 3 raz wnioskuje o jej zamknięcie i o ukaranie cie punktami 😉

tak jak juz wspominalem wyzej, kolega jest chory, ma zolte papiery i nie ponosi konsekwencji za swoje czyny poniewaz nie jest on swiadomy swoich postepowan

3 minuty temu, NoFeaR napisał:

tak jak juz wspominalem wyzej, kolega jest chory, ma zolte papiery i nie ponosi konsekwencji za swoje czyny poniewaz nie jest on swiadomy swoich postepowan

Pisząc to też łamiesz regulamin XDDDD 

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację.

1 minutę temu, MAF1N napisał:

Pisząc to też łamiesz regulamin XDDDD 

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację.

wiem, i jestem swiadomy tego ze zostane ukarany punktami na forum, aczkolwiek nie pozwole zeby ktos probowal wyludzic pieniadze od mojego chorego kolegi ktorego znam od kilkunastu lat, takie zachowanie jest niedorzeczne z waszej strony, i nie bede tego tolerowal

Teraz, NoFeaR napisał:

wiem, i jestem swiadomy tego ze zostane ukarany punktami na forum, aczkolwiek nie pozwole zeby ktos probowal wyludzic pieniadze od mojego chorego kolegi ktorego znam od kilkunastu lat, takie zachowanie jest niedorzeczne z waszej strony, i nie bede tego tolerowal

Ja nie bede tolerował tego ze twoj kolega moze opierdal@€ ludzi na tym serwerze

6 minut temu, NoFeaR napisał:

Dobra chlopaki bo robicie tutaj niepotrzebna spine, przejdzmy do sedna i zachowajmy sie jak dorosli a nie dzieci, po prostu ustalcie termin do kiedy oddacie Marcelowi te 70k, ktore mu wisicie w ratach i po sprawie

XDDDDd

Kurw@ trzymajcie mnie XDDD

To już dla beki ta XD?

7 minut temu, NoFeaR napisał:

Dobra chlopaki bo robicie tutaj niepotrzebna spine, przejdzmy do sedna i zachowajmy sie jak dorosli a nie dzieci, po prostu ustalcie termin do kiedy oddacie Marcelowi te 70k, ktore mu wisicie w ratach i po sprawie

Nie myślałeś czasem zeby zmienić dilera XDDDD? 

7 minut temu, NoFeaR napisał:

Zamien marcela na ruhna i po sprawie 

Teraz, NoFeaR napisał:

co cie smieszy? Marcel to dobry chlopak, i na pewno pojdzie ci na reke, i przedluzy termin splaty dlugu

TO on jest mi winien czego nie czaisz

Teraz, NoFeaR napisał:

marcel nic nie jest ci winien, ogarnij sie OSZUSCIE!

ciezkie ramie sprawiedliwosci jeszcze cie dopadnie 🙂

Mam nadzieje że dopadnie marcela. To on oszukuje.

Teraz, Mananiarz napisał:

skute bobo, najarany nie jestem soba

Panu już podziękujemy, skargi to nie posty pod podbijanie. Idz dać 400k za nebule. 

2 minuty temu, NoFeaR napisał:

mam na ciebie papiery gosciu, lepiej przepros Marcela, bo napisze na ciebie skarge i wylecisz z permem

Czekam HAHAHAHA

Ps. Marcel zlekcewazył  sprytsbenga tobiasza. On choruje przewlekle ne chorobe z której się smiejecie. Wpadacie do dołów które same kopiecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.