Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na MAF1N oraz _ruhn

MarcelNowak

Rekomendowane odpowiedzi

@MAF1N @_ruhn witam, dlaczego probujecie wyludzic pieniadze od mojego kolegi wmawiajac mu ze wzial auto na raty? kolega ma autyzm z przemieszczeniem, i bardzo przezywa takie sytuacje, a wy po prostu probujecie wykorzystac to ze jest chory, i w skandaliczny sposob chcecie wyludzic od niego polowe jego majatku, nie pozdrawiam!

1 minutę temu, NoFeaR napisał:

@MAF1N @_ruhn witam, dlaczego probujecie wyludzic pieniadze od mojego kolegi wmawiajac mu ze wzial auto na raty? kolega ma autyzm z przemieszczeniem, i bardzo przezywa takie sytuacje, a wy po prostu probujecie wykorzystac to ze jest chory, i w skandaliczny sposob chcecie wyludzic od niego polowe jego majatku, nie pozdrawiam!

*Dopisz że rozdwojenie jaźni i ruda mi zjada Hondę*

35 minut temu, MarcelNowak napisał:

Tymbardziej poproszę jakiś dowod że przy wymieniarce pisaliśmy cos, bo tylko powiedziałeś mi na głosowym że 230k git bo potrzebujesz kasy 

Jak bym miał sprzedawać to dla kredyta.

Nie potrzebowałem żadnej kasy. Nie mówiłem ci nic przy wymieniarce. Usunąłeś te wiadomości na discordzie. Frajerskie zachowanie.

22 minuty temu, NoFeaR napisał:

NIE WMAWIAM NIKOMU ŻE WZIĄŁ AUTO NA RATY. POPROSTU TAK BYŁO.

5 minut temu, _ruhn napisał:

Nie potrzebowałem żadnej kasy. Nie mówiłem ci nic przy wymieniarce. Usunąłeś te wiadomości na discordzie. Frajerskie zachowanie.

Nie mówiłeś nic przy wymieniarce poza tym że sprzedajesz mi za 230k ponieważ potrzebujesz kasy, o ratach nic nie mówiłeś ani nie pisałeś 

6 minut temu, _ruhn napisał:

Gosciu to ze moj kolega jest w lekkim stopniu uposledzony to nie znaczy ze mozesz go tak oczerniac i probowac wyludzic od niego kase, jeszcze troche i zajmie sie toba policja

1 minutę temu, MarcelNowak napisał:

Nie mówiłeś nic przy wymieniarce poza tym że sprzedajesz mi za 230k ponieważ potrzebujesz kasy, o ratach nic nie mówiłeś ani nie pisałeś 

XDDDD?

Teraz, NoFeaR napisał:

Gosciu to ze moj kolega jest w lekkim stopniu uposledzony to nie znaczy ze mozesz go tak oczerniac i probowac wyludzic od niego kase, jeszcze troche i zajmie sie toba policja

?

W dniu 27.01.2022 o 17:18, Mananiarz napisał:

Jak to jest ze kiedy rozawialismy o cene nebuli to powiedziales ze MUF1N daje 340k a jak powiedzialem ze moge dac 290k max to nagle offka mafina byla odstawiona na bok, dobrze ze tego nie wzialem. Teraz na forum widze ze oszukujecie tylko graczy 😜

W dniu 27.01.2022 o 17:25, Mananiarz napisał:

Dziwne ze oferowal ci wiecej, ale zorientowales sie ze wiecej nie da przez co kazales mu edytowac wiadomosc, i sprzedales Marcelowi bo wiedziales ze wiecej nie dostaniesz, sprytne 😉  ps. wiecej juz nic nie napisze nie musisz sie martwic 😛 

Proszę o nadanie punktów dla tych osób ponieważ nie mają prawa wypowiadania się w skardze

2 minuty temu, NoFeaR napisał:

czego nie rozumiesz?

W dniu 27.01.2022 o 17:10, MarcelNowak napisał:

Napisałeś już że go poinformowałeś 😄 Poza tym sam dobrze  o niej wiedział jak napisałem że widzimy sie na forum.

Pomijając fakt ze potem dawał 310k ale napisałem ze wiecej nie dam i nagle jego offka przestała byc wazna 😮 Administracja ma podglad do tego wiec sprawdzi

Tutaj sam potwierdzasz że dawałeś 300k co administracja se sprawdzi w logach forum wiec nie pier#@l że nie było żadnych rat

Dodatkowo potwierdza to ss na którym naoisalem cie że podbiłem cie z 240 do 300 (oczywiście napisałem dla jaj ze podbiłem bo sam chciałem ten wus)

1 minutę temu, MAF1N napisał:

Tutaj sam potwierdzasz że dawałeś 300k co administracja se sprawdzi w logach forum wiec nie pier#@l że nie było żadnych rat

Dodatkowo potwierdza to ss na którym naoisalem cie że podbiłem cie z 240 do 300 (oczywiście napisałem dla jaj ze podbiłem bo sam chciałem ten wus)

Żadnych rat nie było, poproszę o jakiś ss z wymieniarki jak napisal ze sprzedaje mi je na raty itd.

+1

Jakbym potrzebował tych pieniedzy to sprzedałbym dla maf1na lub dla kredyta

1 minutę temu, MarcelNowak napisał:

Żadnych rat nie było, poproszę o jakiś ss z wymieniarki jak napisal ze sprzedaje mi je na raty itd.

Spokojnie luzuj gume marycyś.

Wiemy jak jest. Próbujesz mnie oszukać. Postaram się to udowodnić jak się da. Mimo usunięcia konwersacji na dsc :))))

Nie tr#eba ssa z wymieniarki myślę że ten ss wszystko wyjaśnia 🙂

Screenshot_20220128-225638_Chrome.jpg

Co ta oferta zmienia? Pojazd zakupiłem ostatecznie za 230k pp rozmowie z ruhn na serwerze (vc) administracja się zajmie sprawa. I waszymi kolejnymi wykrętami na raty ktorych wcale niema 

Teraz, MarcelNowak napisał:

Co ta oferta zmienia? Pojazd zakupiłem ostatecznie za 230k pp rozmowie z ruhn na serwerze (vc) administracja się zajmie sprawa. I waszymi kolejnymi wykrętami na raty ktorych wcale niema 

Jedynym wykrętem jestes ty skoro kupiles go za 230 (czego nie bylo)  powinieneś dostać bana za niszczenie gospodarki serwera oraz zaniżanie cen pojazdu bo dostales offke prawie 2x wieksza niż dales czyt. 400k od @NoFeaRza niego 

Teraz, NoFeaR napisał:

podbic to ci oko moge gosciu jakis problem masz do tego ze chcialbym se kupic Nebule za 400 kapci? nie moja wina ze sprzedales auto warte 400k za 230k xD

Na liscia jestes i cos gadasz xD

2 minuty temu, MAF1N napisał:

Jedynym wykrętem jestes ty skoro kupiles go za 230 (czego nie bylo)  powinieneś dostać bana za niszczenie gospodarki serwera oraz zaniżanie cen pojazdu bo dostales offke prawie 2x wieksza niż dales czyt. 400k od @NoFeaRza niego 

Na liscia jestes i cos gadasz xD

To twoj kolega powinien dostac bana za niszczenie gospodarki i zanizanie cen pojazdu bo sprzedal auto warte 400k praktycznie za polowe ceny czyli 230k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.