Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na MAF1N oraz _ruhn

MarcelNowak

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, MarcelNowak napisał:

Podczas złożenia oferty na forum pod ogłoszeniem gracza _ruhn jego kolega MAF1N specjalnie podbijal moje oferty następnie po zakupie wyśmiewając mnie wraz z jego kolega.

Zacznijmy od tego że mafin to mój stary znajomy z którym kiedyś graliśmy. MAF1N sam wyraził chęć kupna pojazdu. Gdy "wyśmiewał" cię że kupiłeś nebule za 300k nie byliśmy obecnie w żadnym kontakcie głosowym oraz wtedy byłem afk i jadłem obiad.

Po poinformowaniu ich o skardze zaczęli robić sobie żarty z tego co zrobili.

Nie ukrywam że powód skargi jest dosyć zabawny dla mnie. Sami skontaktowaliśmy się ze sobą na dsc żeby obgadać tą sprawę.

Napisałem ze sprawa trafia do Volenira również go wyśmiali stwierdzając (łagodniej) że jest niemądry.

Podaj mi jeden log z wyśmiewaliśmy RCONA Volenira.

Ps. Log z Sprytsbengiem jest jedynie nawiązaniem do pewnego członka społeczności Projecta.

MAF1N Nie został poinformowany o skardze i sam musiałem mu to napisać.

Skarga do zamknięcia bo to jedna wielka karuzela przysłowiowego "bólu tyłka" za to że oskarżający nie ma takich ofert na jakie oczekuje.

Pozdrawiam.

Karuzela śmiechu jest te podbijanie ofert i śmianie się na serwerze a jak co do czego dojdzie to podkulony ogon i rozpisywanie się pod skarga byle nie dostać cofnięcia wymiany lub bana 🖐 Jedno wielkie działanie na szkody serwera bo nie wiadomo ile takich ludzi wykręcili na podbijanie offek, tymbardziej pisanie że to twoj stary znajomy a cały czas siedzisz z nim na serwerze od kilku tygodni. Afk również nie byłeś bo jeździłeś z nim Boxvillem 😉 A informować muf1na nie miałem poco skoro siedziałeś z nim w aucie i razem pisaliście do mnie na /pm 🤏

26 minut temu, MarcelNowak napisał:

a jak co do czego dojdzie to podkulony ogon i rozpisywanie się pod skarga byle nie dostać cofnięcia wymiany lub bana 🖐

Wiesz co? Ciężko jest nie odpowiedzieć na skargę w której jesteś oskarżony (xd). Co do odmiany nie jestem za nią gdyż żadnego podbijania ofert nie było z jego strony.

Jedno wielkie działanie na szkody serwera bo nie wiadomo ile takich ludzi wykręcili na podbijanie offek,

Już spieszę z wyjaśnieniem. ZERO

tymbardziej pisanie że to twoj stary znajomy a cały czas siedzisz z nim na serwerze od kilku tygodni.

Tak, zdarza mi się z nim jeździć autem. Jednak nasza relacja dawno zanikła. A na prpg nie gram juz tak czesto jak kiedyś. I stwierdzenie kilka tygodni jest przesadą.

Afk również nie byłeś bo jeździłeś z nim Boxvillem .

Podczas konwersacji MAF1NA z tobą o nebuli byłem afk.

A informować muf1na nie miałem poco skoro siedziałeś z nim w aucie i razem pisaliście do mnie na /pm 🤏

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

MAF1N dalej nie jest oficjalnie poinformowany o skardze.

Na /pm napisałem do ciebie tylko jak powiedziałeś mi że Volenir zajmuję się tą bezsensowną skargą. Z grzeczności odpisywałem tobie. MAF1N faktycznie wypisywał coś tam do ciebie po tym jak dowiedział sie o skardze gdyż myślał ze to był żart.

Z moich postrzeżeń wynika że skargi by nigdy nie było ale z racji tego że masz za oferty za nebule które cie nie satysfakcjonują to chcesz odmiany. 

Raczej to tyle z moich wypowiedzi. 

Czekam już na rozpatrzenie skargi przez administracje.

Napisałeś już że go poinformowałeś 😄 Poza tym sam dobrze  o niej wiedział jak napisałem że widzimy sie na forum.

Pomijając fakt ze potem dawał 310k ale napisałem ze wiecej nie dam i nagle jego offka przestała byc wazna 😮 Administracja ma podglad do tego wiec sprawdzi

12 minut temu, MarcelNowak napisał:

Napisałeś już że go poinformowałeś 😄 Poza tym sam dobrze  o niej wiedział jak napisałem że widzimy sie na forum.

Pomijając fakt ze potem dawał 310k ale napisałem ze wiecej nie dam i nagle jego offka przestała byc wazna 😮 Administracja ma podglad do tego wiec sprawdzi

tak bo zmienił zdanie.

4 minuty temu, Mananiarz napisał:

Jak to jest ze kiedy rozawialismy o cene nebuli to powiedziales ze MUF1N daje 340k a jak powiedzialem ze moge dac 290k max to nagle offka mafina byla odstawiona na bok, dobrze ze tego nie wzialem. Teraz na forum widze ze oszukujecie tylko graczy 😜

?????????????????????. Z dupy wzieta historia. Nigdy nie oferowałeś mi nic za nebule. A mafin oferował mi za nia 310k wiec no.

to juz na dododatek dodam że 

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację.

-------------------------------------------

Może opisze sytuacje tak:

Kupiłem nebule od 33filipek ponieważ potrzebował na spłate rat

nastepnie wystawiłem ją na forum i dostałem ofki 210k,240k,290k,300k,310k (osoba się z niej wycofała) (NIGDY NIE DOSTAŁEM OFKI 340k OD MAF1NA.)

Sprzedałem za 300k w raty dla marcela. 230k na teraz i 70k do tej niedzieli

Dzisiaj dostaje skarge wiec xddd

1 minutę temu, _ruhn napisał:

tak bo zmienił zdanie.

?????????????????????. Z dupy wzieta historia. Nigdy nie oferowałeś mi nic za nebule. A mafin oferował mi za nia 310k wiec no.

to juz na dododatek dodam że 

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację.

Dziwne ze oferowal ci wiecej, ale zorientowales sie ze wiecej nie da przez co kazales mu edytowac wiadomosc, i sprzedales Marcelowi bo wiedziales ze wiecej nie dostaniesz, sprytne 😉  ps. wiecej juz nic nie napisze nie musisz sie martwic 😛 

1 minutę temu, Mananiarz napisał:

Dziwne ze oferowal ci wiecej, ale zorientowales sie ze wiecej nie da przez co kazales mu edytowac wiadomosc, i sprzedales Marcelowi bo wiedziales ze wiecej nie dostaniesz, sprytne 😉  ps. wiecej juz nic nie napisze nie musisz sie martwic 😛 

Nic mu nie kazałem. Chciał dobrowolnie kupić auto i tyle.  Z tego co wiem jak przegladał starsze oferty stwierdził że mu się to nie opłaca kupić po takiej cenie. Sam się namyślał czy to kupić za tyle przez ok. 30min. Pisałem to marcelowi.

Zero sprytu i zero przekrętów. 

Proszę już nie farmazonić pod skarga z którą nie jesteś powiązany.

Czekam na werdykt administracji w tej sprawie.

@MarcelNowak rozumiem że piszesz na mnie skargę żeby się odmienić, następnie wystawiasz 6h po napisaniu skargi pojazd na sprzedaż?  XDDD 

NA tym ss posiadamy iloraz inteligencji kolegi. Usuną wiadomości z discorda. Jak ktoś zna sposób jak można je przywrócić to pv bo to co chłop robi to śmiechu warte XDDD

obraz_2022-01-28_125154.png

image.png.b9a86cb67f224db8be9af8e649375231.png

4 godziny temu, _ruhn napisał:

@MarcelNowak rozumiem że piszesz na mnie skargę żeby się odmienić, następnie wystawiasz 6h po napisaniu skargi pojazd na sprzedaż?  XDDD 

NA tym ss posiadamy iloraz inteligencji kolegi. Usuną wiadomości z discorda. Jak ktoś zna sposób jak można je przywrócić to pv bo to co chłop robi to śmiechu warte XDDD

obraz_2022-01-28_125154.png

image.png.b9a86cb67f224db8be9af8e649375231.png

Pisałeś sam ze sobą 😳 niezły odklej 

25 minut temu, MarcelNowak napisał:

Pisałeś sam ze sobą 😳 niezły odklej 

Siebie słyszysz człowieku?

5 minut temu, MarcelNowak napisał:

Poprostu nie powinno być takich ludzi co psują zabawę z gry na serwerze😁 

Nie psuje żadnej gry na serverze. Nie oszukałem tutaj nikogo. 

To już chyba ostatnia wypowiedz z mojej strony (jeśli znajdę coś jeszcze to napisze)

Czekam na werdykt administracji w tym temacie.

image.png.aab7c60cabe4d88e365812b72f49f69d.png

1 minutę temu, MarcelNowak napisał:

Bo piszesz bez sensu i podrabiasz ssy 😳

nie podrabiam nic,

Jesteś mi winny 70k to niedzieli. Usuwasz wiadomości na discordzie. Blokujesz mnie i moich ziomali. Nie ma z tobą kontaktu kompeltego.

Myślisz że jesteś nie wiadomo kim robiąc mnie i administracje w bambuko. 

Screenshot_2022-01-28-19-01-31-592_com.discord.jpg

Teraz, MarcelNowak napisał:

Pokaz jakikolwiek dowod że wziąłem to w raty 

Z tego co pamietam to są logi.

Napewno cała umowa była na discordzie którą usunąłeś.

Po drugie to skarga by nie miała żadnego sensu gdybyś wziął te auto za 230k a rozchodzi się o to że maf1n ''podbija ofki'' (co jest nie prawdą). Mafin oferował mi za auto 290k (po sellu z tego co pamietam). Ty dałeś 300k. Mafin chciał 310k dać ale stwierdził że jednak nie chce auta. Kupiłeś auto za 230k +70k do tej niedzieli. To co piszesz jest totalnie bezsensowne i kopiesz rowy do których sam wpadasz. Oszukujesz mnie, mafina, administracje i siebie samego. Próbujesz mnie w tym momencie udupić ale  ci się to nie uda :)).

Bez tytułu.png

Masz ofki chyba z 260k za te auto. Jakbyś dał za te auto 230k to pewnie skargi by pewnie nie było. Sam kredyt mi oferował za niego 250k wiec bym nie sprzedał bym tobbie tego za tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.