Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Potężny diler z Fort Carson, nie do zatrzymania

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

RmyWoym.png

naTqDnE.png

Witam Was w tym pięknym dniu! W Fort Carson żył diler, który podobno wydawał tysiące dolarów dziennie, żeby owijać zarobioną nielegalnie kasę.
Jeśli ciekawi Was ta historia, to zapraszam do przeczytania.

VDgjwdI.png

Był XX wiek, w San Andreas żyło bardzo dużo dilerów i ludzi, którzy nielegalnie zarabiało. Jeden z nich nazywał się Jeff Musk, był on
wielkim dilerem, znało go całe San Andreas. Nigdy go nie zatrzymano, było wiele prób wejścia na jego teren, zjeżdżały się wszystkie
jednostki swat, FBI, policji z San Andreas, ale na marne... posiadłość Jeffa chroniło około 1000 zatrudnionych osób i były bardzo uzbrojone,
niektórzy bardziej niż swat. Działka i wielka posiadłość Jeffa była w Fort Carson, w jego latach była to bardzo mała wioska, nie było
dla niego żadnego zagrożenia. Szacuje się, że jego majątek wynosił ponad 200 miliardów dolarów, dorobił on się tego w 58 lat swojego życia.
Osoby, które miały z nim styczność mówiły, że on całe dnie spędzał owijając kasę w gumki recepturki, wydawał na nie tysiące dziennie. 
Nie wiadomo gdzie chował swoją kasę, poszukania trwają do teraz, ale na razie nie znaleziono, legendy głoszą, że miał wykopaną wielką dziurę
na kilkadziesiąt metrów, gdzieś na terenie pustyni Tierra Robada i tam wrzucał swoją kasę. Nagrodą dla odkrywcy tego największego
skarbu w San Andreas jest... otrzymanie całej zawartości dziury, jednym słowem warto szukać, taka kwota robi wrażenie.
Jeff Musk podobno żył w latach 1885 - 1943, popełnił samobójstwo na pustyni w Tierra Robada El Castilla Del Diablo, najprawdopodobniej,
opętały go złe moce i utopił sie. Podobno kochał takie straszne klimaty i przychodził tam posiedzieć samotnie.

GcyHaw9.gif

XGwBbve.png

Skontaktowałem się z wielkim pasjonatem Jeffa Muska, fascynuje go historia tego wielkiego barona narkotykowego i wie praktycznie o nim
wszystko. Eden czyli pasjonat Jeffa udzielił mi wywiadu, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Junior Reporter _PeMaR_    E: Eden - pasjonat Jeffa Muska

R: Witam, z tej strony Junior Reporter _PeMaR_ - Redakcja Project News.
E: Witam, jestem Eden.
R: Słyszałem, że jesteś wielkim pasjonatem barona narkotykowego z Fort Carson - Jeffa Muska?
E: Tak fascynuje mnie jego historia, lubię takie klimaty i wiem bardzo dużo o nim, nie wszystko, bo co chwilę dowiaduje się nowych rzeczy
o nim.
R: Powiesz mi jakąś ciekawostkę, którą zna bardzo mało osób i jest mało dostępna, pewnie czytelnicy bardzo by chcieli taką usłyszeć.
E: Jest taka rzecz,którą mogę się podzielić z innymi. Mało osób wie, ale Jeff w dzieciństwie chciał być policjantem i zwalczać wielkie gangi.
Zmieniło się to, jak dorastał i był nastolatkiem, stwierdził, że chce być najpotężniejszy na świecie, jego droga stała się łatwiejsza, kiedy
wpadł w złe towarzystwo. W wieku 16 lat mógł mieć pełno narkotyków, znał pełno dilerów, tak go to wciągnęło, że kupił pełno sadzonek 
narkotyków i zaczął tym handlować. Jak osiągnął pełnoletność miał już zarobione około miliona dolarów, zainwestował to wszystko w plantacje,
po roku miał prawie miliard dolarów, kupił dom i rozwijał się dalej, wynajmował osoby do ochrony jego działki i posiadłości. Tak zaczęła 
się jego historia.
R: Oo, bardzo ciekawa historia i ciekawostka. Dlaczego fascynujesz się właśnie historią Jeffa?
E: Lubię takie klimaty, w dzieciństwie dużo słyszałem na jego temat, aż sam zacząłem czytać o nim i tak to się zaczęło.
R: Poszukiwałeś majątku Jeffa? Podobno jest gdzieś zakopany na pustyni w Tierra Robada.
E: Jak wielki jego pasjonata, no musiałem szukać, nie obeszłoby się bez. Dla mnie to jest bardzo ciekawe szukać tego i mam w planach zdać 
licencje nurka i nurkować w wodach obok El Castilla Del Diablo i tamy Sherman, może akurat coś znajdę, nikt nie wie.
R: Bardzo ciekawe jest to wszystko, ja powoli też zaczynam się fascynować nim. To tyle już pytań, dziękuje za udzielenie wywiadu i 
życzę ci, żebyś znalazł wielki skarb, majątek Jeffa. Miłego dnia i do zobaczenia!
E: Ja również dziękuje i życzę miłego dnia!

XGwBbve.png

BvhLiWU.gif

Dziękuje za przeczytanie artykułu, mam nadzieje, że się spodobała historia. Miłego dnia i zapraszam do następnych!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_

Grafiki: @kepuszek.cj

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.