Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kto szperał w moim bagaju

Browar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, miałem w moim bensonie 8 lub 9 narko, wywoziłem paczki i po jakimś czasie wracam spawn a paczek w bagazniku nie ma, przeglądałem logi czy to może mój błąd, jednakże żadnych informacji na temat usunięcia paczek nie było, więc chciałbym sprawdzić kto mi je usunął czy coś (nikt nie ma klucza i nie jest przypisany do org) było to 25.01 między godziną 11:30 do nawet 13-14 uid auta : 13839

W dniu 26.01.2022 o 11:12, natiVe. napisał:

Witam, miałem w moim bensonie 8 lub 9 narko, wywoziłem paczki i po jakimś czasie wracam spawn a paczek w bagazniku nie ma, przeglądałem logi czy to może mój błąd, jednakże żadnych informacji na temat usunięcia paczek nie było, więc chciałbym sprawdzić kto mi je usunął czy coś (nikt nie ma klucza i nie jest przypisany do org) było to 25.01 między godziną 11:30 do nawet 13-14 uid auta : 13839

Niemożliwe aby ktoś bez kluczy mógł zabrać twoje rzeczy nawet gdyby bagażnik był otwarty

17 minut temu, kepuszek.cj napisał:

Niemożliwe aby ktoś bez kluczy mógł zabrać twoje rzeczy nawet gdyby bagażnik był otwarty

z tego co mi sie wydaje sapd moze usuwac paczki jesli bagaj jest otwarty

ale to tylko mi sie wydaje ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.