Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na gracza patryk$

pytl0siq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 13617
Login: Lampi_05
Nick oskarżonego: @patryk$
Powód skargi: oszukanie podczas kupna pojazdu
Data zdarzenia: 24.01.2022
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.d15a210baa3995e0a479d58abcf490b6.png

Spoiler

image.thumb.png.cf4c5367906460bd6aae3134f2d0300e.png

Spoiler

image.thumb.png.11a5b76ec01b9fcd76ac422f924830e2.png

Opis sytuacji: Ogólnie tak, chciałem kupic od auto od tego gracza, napisał mi że ma max silnik. ja powiedzialem ok, pojechalismy na sprawdzenie czy ma poszerzenia jeszcze lecz nie miał ale tak czy siak skoro czysty 102 k w salonie a na max silniku 115k kosztuje to i tak tanio i mi sie oplaca wiec mowie mu ze 105k i biore z buta, napisał ok i sie dogadalismy. Ja po tym pojechalem zamontowac ogranicznik ( zamontowałem), oraz lampy które też zamontowałem. zaraz po tym z ciekawosci zobaczylem zakladce w kompo " silnik" i jak sie okazało max silnik to 3.7 czyli silnik wogóle nie był ulepszany. Także prosiłbym o zwrot pieniędzy za auto oraz  dogadanie sie w sprawie tych swiatel i ogranicznika. Przepraszam ze pisza kilka godzin po całej akcji tą skarge ale nie było mnie w domu. mam nadzieje że uda sie dogadać oraz zwrócić cały hajs za lampy, ogranicznik oraz autko 😄 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.dd79328b99caee0b74214fd76ceb7ddb.png

?? Widziales silnik 3.1 więc myslalem ze chyba max po drugie mogles się doinformować. Silnik był ulepszany ponieważ jest on w salonie w silniku 2.9 więc 

Sam widziales ze stało 3.1 pozdro 

Pytałem się na premium czy 3.1 to max a ktoś napisał ze tak więc pozdro zanim coś dajesz do auta to się doinformuj. I tak lepiej niż w salonie.

Szkoda ze dopiero teraz napisales ze chcesz zwrot Bo dołożyłeś lampy i specjalnie wołasz odszkodowania.

Szkoda ze wyciąłeś loga ze stoisz przy aucie akurat i widziales co ma 😉

Nielze oszukanie. To idz kup w salonie I upa silnika daj to cie wyjdzie trochę 

Co? XD ta nspewno mam dopłacać za to że silnik max skoro widzial 3.1 mógł się doinformować po drugie napisalem ze pewny nie jestem

Mogę odkupić to auto a nie dopłacać za cos Bo będę dużo stratny za glupote

I tak tanio skoro 105k a w salonie 102 chyba ale silnik mniejszy

[2022-01-24 14:27:24] [Output] : << [255] eZi: stoje przed autem
[2022-01-24 14:27:35] [Output] : << [255] eZi: podjedziemy pod ten co sie sprawdza co ma

gracz widzial logi myslalem ze 3.1 to max po drugie mogl sprawdzic bo na czacie pisano mi ze 3.1 to max to ten 😜

moze znajde log nawet

sprawdz osobe ktora mi to sprzedawala to ją tez zglosze za wprowadzanie w błąd ze to max silnik chyba ze on na vc gadal ale nie pamietam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.