Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Opelvectra63

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37009
Login: Siekierka
Nick oskarżonego: Opelvectra63
Powód skargi: Nie oddanie przypadkowo przelanych pieniędzy 
Data zdarzenia: 23.01.2022  2:18
Dowody: 

Spoiler

unknown.png

Opis sytuacji: Pomyliłem id podczas przelewania pieniędzy i przelałem dla Opelvectra63 kwotę 8000$ przypadkowo, a ta kwota powinna trafić do kobretti38
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.png.a42fd6f69d96942385a64d951a5e0eb2.png

oj upo upo gdy przelewasz tak wysoka kwote musisz potwierdzic transakcje wiec jak niby pomylies, druga rzecz gdybys chcial wysłać je do niego to watpie ze bys pomylil nicki gdyz moj zaczyna sie na O a jego na K, ja mam 45 ID a on 16 wiec tez bys tego nie mial jak pomylić upo jestes doskonale wiesz za co przelales mi te pieniadze płaczku

Miałem zamiar przelać dla Kobretii'ego 8k za dołożenie się na dorobienie kluczyka i pare pomocy z rancherem + taki mały bonusik ode mnie 😄. A ty Opelek kiedy przelałem Ci te 8k instant wyszedłeś z serwera. 

10 minut temu, opelvectra63 napisał:

oj upo upo gdy przelewasz tak wysoka kwote musisz potwierdzic transakcje wiec jak niby pomylies

W taki sposób, że zrobiłem to w dosłownie 1 sek poprzez wysłanie tej samej wiadomości?

Dodam jeszcze, że jest dosyć późna godzina i byłem lekko rozkojarzony przez co pomyliłem id osób na bazie :< 

Teraz, Siekierka napisał:

Miałem zamiar przelać dla Kobretii'ego 8k za dołożenie się na dorobienie kluczyka i pare pomocy z rancherem + taki mały bonusik ode mnie 😄. A ty Opelek kiedy przelałem Ci te 8k instant wyszedłeś z serwera. 

W taki sposób, że zrobiłem to w dosłownie 1 sek poprzez wysłanie tej samej wiadomości?

nie mógłbyś zrobić tego w sekunde ponieważ jak przelewasz tak wysoką kwotę masz cooldown ok. 5 sekund za pierwszym razem wpisania komendy a drugim także nie klam misiu

8 minut temu, opelvectra63 napisał:

za skok mc

Nie wiem dlaczego miał ci za to przelać pieniądze to po pierwsze, po drugie skoro pisze skarge to wątpie, że chodzi o jakiś "skok z mc", chodź różne są pomysły graczy. Wracając to @opelvectra63 przelej owe 8000$ dla gracza @Siekierka, masz na to 24h od teraz. Nie ma ze strony oskarżonego jakiegokolwiek przelewu czy informacji za co miały być te pieniądze, więc muszę uznać, że to był przypadek (mimo systemu potwierdzenia przelewu pieniędzy) (niezauważenie do kogo przelewał?). Możesz to zrobić poprzez bank Los Santos (37009 UID). Poinformuj mnie o przelewie tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.