Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o założenie organizacji CRIPS

DzolDziurka

Rekomendowane odpowiedzi

W imieniu NOBIK'a i moim chce poinformować że organizacja CRIPS już istnieje i jest pod nazwą Grape Street Crips i jestem przeciw żeby organizacja o nazwie CRIPS nie powstała bo nazwa jest zajęta.

Lider Nobik i Vlider Szalony pozdrawia.

W dniu 21.01.2022 o 17:02, SzalonyAleToSzef napisał:

W imieniu NOBIK'a i moim chce poinformować że organizacja CRIPS już istnieje i jest pod nazwą Grape Street Crips i jestem przeciw żeby organizacja o nazwie CRIPS nie powstała bo nazwa jest zajęta.

Lider Nobik i Vlider Szalony pozdrawia.

O tym, czy organizacja może powstać czy nie decyduję ja. Zgodnie z punktem z tego tematu:

Cytat

- Zakazuje się tworzenia organizacji nazwą blisko podobnej do innej.

Grape Street Crisp i CRISP to nie są blisko podobne nazwy, to jest co najwyżej ten sam wyraz użyty. Sama nazwa jest inna, więc nie jest zajęta. 

W dniu 20.01.2022 o 17:46, DzolDziurka napisał:

UID członków organizacji: 19601 39182 5691 19461 37184 42317

Brak wypowiedzi ze strony członka o UID: 5691 

Cytat

-Członkowie mają 24h na zgodzenie się na uczestnictwo w organizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.