Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na emciokkk

opelvectra.exe

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  10488
Login: po co
Nick oskarżonego:  emciok
Powód skargi: zwodowanie muj pojazd i neihenc zaplacenia za ten incydent
Data zdarzenia: hwile temu
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2022-01-20_02-55-23.thumb.png.af1d266ecf77b15778868f9051f08d83.pngmta-screen_2022-01-20_02-55-54.thumb.png.da9e6c95403054b711557d5ceadc76b7.pngmta-screen_2022-01-20_03-02-23.thumb.png.9d118527f152bf55a09ef5163d70917d.png

Opis sytuacji:  dalem mu klucz do moje alto on sb jezdzil nim i wogule puzniej wjehalismy na molo i auto wylondowalo w woda jes mi teras pszykro
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Emciok

Hej, po prostu wstawię nagranie na którym widać że co prawda jadę na molo, nie mając zamiaru zwodować pojazdu, lecz zatrzymać się powiedzmy w 80% pomostu i zawrócić by napędzić Ci stracha, odebrałeś mi klucze do pojazdu, przez co z niego wypadłem, a pojazd do wody wpadł z twoją jak i twojego kolegi pomocą, wyraźnie widać że pojazd nie dotoczyłby się do wody a co lepsze, nawet się zatrzymał, tylko wasze postacie pchają pojazd z molo.

https://imgur.com/a/92xnzwg

Jeśli chodzi o naprawę i tankowanie, pojazd był naprawiony do 90%, sam go naprawiłem, pojazdem nie kierowałem więcej jak 10 minut więc też spalić połowy baku nie udało by mi się spalić. 

Mogę przesłać 100$ za tą benzynę i lekką naprawę w ramach podziękowania za udostępnienie pojazdu i spłacenia benzyny jaką wypaliłem.

Dodatkowo sam określiłeś sens tej skargi w wiadomości prywatnej do mnie: 
<< [17] opelvectra: napisze repka sb pszyy
<< [17] opelvectra: napisze repka sb pszyda

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.