Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza vodoverYT

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16265

Login: badej(Elf)

Nick oskarżonego: vodoverYT

Powód skargi: Raty(więcej niżej)

Data zdarzenia: 11.01.2022

Dowody: niżej / bądź w logach

Opis sytuacji: Zamieniłem się pojazdami z graczem @vodoverYT , i dopłacił 120k( 50k na teraz +70k w raty ) termin się dogadaliśmy wyżej "kilka dni" , mija tydzień jakoś pisalem wczoraj do gracza dzisiaj jak tam raty /kiedy mnie spłacisz /ile już masz $?, lecz gracz nic nie odpisuje mimo tego że był aktywny niepokoi mnie to ,i z tego co widzę praktycznie nie gra

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

unknown-13.png

IMG_20220118_213231.jpg

IMG_20220118_213313.jpg

Wiec tak, ostatnio nie wchodzę na serwer, ale mogę to zmienić oraz nie widzę powodu pisania skargi po 2 dniach nieaktywności. Każdemu może się zdarzyć jakąś sytuacja, że nie będzie mógł wejść na serwer. Pieniądze będą dalej zbierane, ale mogę jeszcze sprzedać  bulleta i spłacić jak najszybciej mogę. To zależy czy ktoś będzie zainteresowany bulletem

Teraz, Tubas napisał:

@badej(Elf) widzę, że posiadasz wystarczająco gotówki na odmianę, czy jednak wolisz żeby grać spłacił ci to 70k? 

nie mam już tych aut

3 minuty temu, Tubas napisał:

@badej(Elf) widzę, że posiadasz wystarczająco gotówki na odmianę, czy jednak wolisz żeby grać spłacił ci to 70k? 

więc spłata

3 minuty temu, badej(Elf) napisał:

nie mam już tych aut

więc spłata

@vodoverYT najważniejsze żebyś mnie informował na bieżąco jak sytuacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.