Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Judasz. - oskarżony przez baziu

baziu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Judasz.
Data zdarzenia: 16 stycznia 2022
Opis zdarzenia: Witam, dnia wczorajszego w godzinach wieczornych jechałem po mieście Las Venturas i w pewnym momencie zauważyłem parking, na którym zaparkowałem pojazd. Dzisiejszego dnia napisał do mnie właściciel pojazdu, iż dany pojazd czyli Voodoo jest na parkingu policyjnym, lecz pojazd był zaparkowany prawidłowo, poniżej dowód. Liczę na rozwiązanie wątku. Pozdrawiam.
Dowody: 

Spoiler

wX2KVAS.png

Ciężko mi określić nie jestem wróżbitą, samochód zastałem w nieprawidłowy sposób zaparkowany wiec wykonywałem swoje obowiązki. Nic więcej nie mogę powiedzieć na ten temat bo jest wszystko na załączonym zdjęciu więc go odholowałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.