Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Co powinieneś wiedzieć o - Back 'o Beyond #1 | Sezon 2

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.0d3ddcc4a6b0755de5e4264c5a1472f9.png
naTqDnE.png

Witam wszystkich czytelników, powracamy z serią pod tytułem Co powinieneś wiedzieć o. Możliwe, że niektórzy z Was mogą pamiętać tę serię, była ona dokładnie kilka miesięcy temu, a więc oficjalnie rozpoczynamy drugi sezon tej serii! Wszystkich serdecznie zapraszam do zapoznania się z dalszą częścią artykułu.

XGwBbve.png

Back o' Beyond to miejsce położone pod San Fierro oraz nieopodal Los Santos. Jest także położone obok pracy, która jest znana dla każdego gracza, mowa tutaj o pracy grzybiarza. Co więcej, można uznać je po części za najdziwniejsze oraz mroczne miejsce w San Andreas. Dlaczego? Odpowiedź znajdziecie w dalszej części artykułu. Wracając do tematu dzisiejszego artykułu, Back o' Beyond jest głównie zarośnięte głębokim lasem składającym się z wysokich drzew umieszczonych obok siebie. Co dziwnego można w nim zauważyć? Na przykład krzywo wysadzone drzewa, opuszczony stawik błotny, skały, które oddzielają rzekę z wodą czystą od wody brudnej oraz opuszczone drewniane chatki. Możemy znaleźć tam także przejazdy, które kompletnie nie są zadbane, są porośnięte różnego rodzaju krzakami lub małymi drzewkami. Poniżej znajdziecie niektóre zdjęcia z rzeczami, które wcześniej wymieniłem na temat Back o' Beyond.

ramka1.thumb.png.65fbcc8403af6f04a865be1aafdb1dea.png

XGwBbve.png

Oprócz dziwnych rzeczy, w tej lokacji są również wspaniałe, piękne oraz rewelacyjne widoki. Niżej wymieniona fotografia zawiera owe widoki. Najlepsze efekty można uzyskać pięknego, słonecznego poranka lub przy wspaniałym zachodzie słońca.

ramka2.thumb.png.ec6c154f3ca396ee2e7a1c937cdf4aed.png

XGwBbve.png

W Back o' Beyond nie brakuje także pagórków bądź gęstych lasów. Dostrzec można duże, gęste oraz zarośnięte krzakami lasy. Duże pagórki lub skały także dodają klimatu, co jeszcze lepiej wpływa na klimat tego terenu. Nie zapomnijmy także o wspaniałym zapachu lasu - tego tam także nie brakuje.

gif1.thumb.gif.d8e53cdb76b547aafe402d8787b93312.gif

Gzqqb1L.png

Postanowiłem zapytać pobliskich mieszkańców i zapytać, co sądzą o Back o' Beyond.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

R- @Tomcio.   |   A- Anonimowa osoba

R: Dzień dobry, chciałby Pan powiedzieć kilka słów o Back o' Beyond?

A: Jasne, ale jeśli chcecie to gdzieś zamieścić, to proszę o anonimowość.

R: Oczywiście, Pańska osobowość zostanie anonimowa w naszym artykule.

A: Te Back o' Beyond, czy jak to tam się nazywa, to bardzo ładne miejsce, chociaż mogliby trochę zadbać o te rośliny lub obalone drzewa, nie da się jeździć przez to. Miejsce bardzo ładne, na pewno widoki zrobiły na mnie duży szok, ten stawik też mógłby być zadbany, bo zwierzęta prawdopodobnie miały z tego jakikolwiek zbiornik wodny, z którego mogły czerpać wodę do załagodzenia spragnienia.

R: Dziękujemy bardzo za kilka słów, miłego dnia życzymy.

A: Dziękuję, dziękuję, również miłego. Ehh, zawsze coś musi zabrać mi czas...

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

R- @Tomcio.   |   S- Stefan Łakomski

R: Dzień dobry, czy powiedziałby nam Pan kilka słów na temat Back o' Beyond?

S: Dzień dobry również, mogę powiedzieć. No według mnie, miejsce ładne, ale w nocy może być całkiem mroczne i przerażające. Widoki też nie zachwycają aż tak jak w niektórych miejscach w San Andreas. Niektórym poleciłbym te miejsce, a niektórym nie. Jeśli ktoś nie boi się mroku, może pojechać w to miejsce w nocy, ale jeśli ktoś się boi, osobiście polecam jechać lepiej w dzień.

R: Dziękujemy za odpowiedź, miłego dnia życzymy.

S: A dziękuję, miłego.

ramka3.thumb.png.c535d46c346a6da3fd5c88e66009c84c.png
k1AwIr0.png

gif2.thumb.gif.ab224815b32bd52b46f35b124c38f02d.gif

ramka4.thumb.png.f0eab2f9549317b2cd860eeae710c59b.png

naTqDnE.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie, do zobaczenia w kolejnych artykułach z tej serii!

8eybfgF.png

Autor: @Tomcio.

Grafika: @Tomcio.

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.