Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane licytacja previon 115 id

Smilez

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Smilez napisał:

okej czekam ty moderacje ale mysle ze kooniex iz napisal o 23 59 

Otóż, licytacja kończy się o 23:59, przed 23:59 było można składać oferty, a kooniex złożyl o 23:59 a o tej godzinie licytacja się zamyka, takie jest moje zdanie. Czekam na wypowiedź Administracji. 

4 minuty temu, Kolec napisał:

Otóż, licytacja kończy się o 23:59, przed 23:59 było można składać oferty, a kooniex złożyl o 23:59 a o tej godzinie licytacja się zamyka, takie jest moje zdanie. Czekam na wypowiedź Administracji. 

nawet gdyby to była prawda, że moja offerta 390k była napisana po czasie to dałem wcześniej oferte 380k ;))

co do oferty grzecha, 

§ 10
Przedmiot licytacji (tj. pojazd) może być jedynie licytowany za gotówkę serwerową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.