Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na szewczykk

Piekara123

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5906
Login: Piekara
Nick oskarżonego: @szewczykk
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu.
Data zdarzenia:  14 Stycznia
Dowody:  mta-screen_2022-01-14_16-51-27.png.2e1bc56e876c99d8009c614c1da711fc.png mta-screen_2022-01-14_16-53-46.png.0451eecc98572fbe84c93336164c9476.png
Opis sytuacji:  Kupiłem od gracza Sultana po czym okazało się że auto posiada braki nie wymienione przez sprzedawce takie jak: body, kompletnie gołe vizu.  Po czym gdy po zakupie poinformowałem go o brakach wyśmiał mnie takim tekstem: mta-screen_2022-01-14_17-04-07.png.ad8236baf3ae9840567363382cd2bdd9.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [22] szewczykk: informuje o skardze

Oczekuję pięniedzy na montaż częsci.

W takim razie już tłumacze, z tego co wiem vizu jak i bodykity do ft sie nie zaliczają a ja najzwyczajniej w świecie zapomniałem że sultan w ogóle bodykit posiada. Poza tym jakie braki? Rejestracja? nie bądź śmieszny bo dobrze widziałeś że nie posiada vizu, rejki, body itd i celowo sie wymieniłeś po czym odrazu po wymianie napisałeś coś w stylu żebym ci pieniądze oddał. Imo frajerskie zachowanie, po konwersacji z tobą na dsc wiem że nie chce ci się pracować więc próbujesz wyłudzać pieniądze zamiast się za robotę wziąć. Tak sie nie robi tak więc według mnie skarga do zamknięcia ale poczekamy na werdykt administracji. Pozdrawiam

5 minut temu, szewczykk napisał:

W takim razie już tłumacze, z tego co wiem vizu jak i bodykity do ft sie nie zaliczają a ja najzwyczajniej w świecie zapomniałem że sultan w ogóle bodykit posiada. Poza tym jakie braki? Rejestracja? nie bądź śmieszny bo dobrze widziałeś że nie posiada vizu, rejki, body itd i celowo sie wymieniłeś po czym odrazu po wymianie napisałeś coś w stylu żebym ci pieniądze oddał. Imo frajerskie zachowanie, po konwersacji z tobą na dsc wiem że nie chce ci się pracować więc próbujesz wyłudzać pieniądze zamiast się za robotę wziąć. Tak sie nie robi tak więc według mnie skarga do zamknięcia ale poczekamy na werdykt administracji. Pozdrawiam

Kolego drogi... Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV), dodatkowo również każdy możliwy do zamontowania komponent na najwyższym poziomie (licząc się z definicjami FM oraz FV), wliczając najwyższe wartości punktów ECU, ciśnienia Turbo i inne podobne.

Ja to tu tylko zostawie
image.thumb.png.04a556e80780c6b2178528a64677df1c.png

A to że nie posiada vizu sam dobrze widziałeś bo jechałeś zemną owym autem przez dobre 5 minut i doskonale widziałeś że nie ma rejki i vizu wiec nie zgrywaj osobe z chromosomem więcej. 

Chamsko, chamsko no ale co zrobisz. Widać że polak rodak

10 minut temu, szewczykk napisał:

Ja to tu tylko zostawie
image.thumb.png.04a556e80780c6b2178528a64677df1c.png

A to że nie posiada vizu sam dobrze widziałeś bo jechałeś zemną owym autem przez dobre 5 minut i doskonale widziałeś że nie ma rejki i vizu wiec nie zgrywaj osobe z chromosomem więcej. 

Chamsko, chamsko no ale co zrobisz. Widać że polak rodak

Nie interesuje mnie to, bulisz hajsy na tuning czekam

W aucie nie brakuje tylko body, wiec jeszcze wisisz mi za rejestracje, spoiler, napęd

Skoro @Piekara123  widziałeś pojazd to dlaczego nagle upominasz się o FT? A dokładniej to FV (Full Visual), a dodając to:

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu. Nie dotyczy spoilerów oraz Bodykitów. Do tej definicji należy wliczyć dodatki wizualne typu gwintowane zawieszenie.

10 minut temu, Tubas napisał:

Skoro @Piekara123  widziałeś pojazd to dlaczego nagle upominasz się o FT? A dokładniej to FV (Full Visual), a dodając to:

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu. Nie dotyczy spoilerów oraz Bodykitów. Do tej definicji należy wliczyć dodatki wizualne typu gwintowane zawieszenie.

a napęd którego nie ma ?

Ale w ogłoszeniu jest napisane, że pojazd nie posiada MZN - Modułu Zmiany Napędu.

A jeżeli chodzi ci o jakikolwiek napęd to posłużę się punktem z regulaminu:

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu + dodatki mechaniczne typu radio. Nie dotyczy wartości punktów ECU, ciśnienia Turbo, zmiany napędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.