Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na synszatana

Timberlejk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34036

Login: arbuziak

Nick oskarżonego: synszatana

Powód Skargi: Kradzież 100k

Dowody: 1 ss

Opis sytuacji: Gdy gracz synszatana na chacie /g napisał czy ktoś użyczy mu pożyczki odpisałem że ja mogę, na /pm napisał że będzie to kwota 100k. Napisał również że odda z prowizją 130k, w tamtej sytuacji nie policzyłem że kwota wychodzi poza skalę 20%, oraz nie miałem jak sprawdzić czy gracz miał 75h na serwerze, poza tym sam zaoferował pierwszy taką prowizję.  Napisał że odda w ciągu 8 dni, po czym napisałem czy da rade w 6 dni., i czy odda w ratach czy całą kwotę. Końcowo datą był 19 Styczeń o godzinie 19. Nalegał abym przelał mu szybko pieniądze. Spytałem na co chce to przeznaczyć napisał że na auto. Po przelaniu mu pieniędzy chciałem napisać mu że już to zrobiłem, po czym pokazał mi się komunikat że już go na serwerze nie ma. Chwilę potem napisał do mnie xbartekx  z prośbą o pożyczce, gdy spytałem się go skąd mnie znalazł powiedział go synszatana mu powiedział. Nie miałem jak mu przekazać "synszatana" o skardze więc myślałem że xbartekx to jego kolega i współpracują ze sobą czy coś takiego. Więc powiedziałem mu żeby przekazał mu iż leci skarga na forum. Gdy wysłałem mu już pieniądze powinien być jeszcze z osobą która mu sprzedaje auto, ponieważ tak napisał. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie miałem jak ponieważ gracz wyszedł już z serwera. @synszatana

12 godzin temu, arbuziak napisał:

Końcowo datą był 19 Styczeń o godzinie 19. 

43 minuty temu, gifu napisał:

No tak ale ustaliłem z arbuzik że mam oddać do 19 grudnia 

Interesujące, po południu sprawdzę logi więc radzę nie kłamać, pomijając fakt:

7. Czas trwania umowy ratalnej/pożyczki może wynosić maksymalnie 30 dni. 

Chciałbym dodać że powiedziałeś że spłacisz dług w 8 dni spytałem się czy da radę wcześniej odpowiedziałeś że w 6 dni, i zapomniałem że jest już 2022 rok i napisałem o Grudniu to prawda ale do 19 grudnia nie zostało 6 dni, więc tak trochę moja wina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.