Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Do usunięcia - już nie potrzebuję pomocy

tidzejson

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, 

Na serialu mam obecnie 2 konta z czego na starym mam może 3 godziny i nie pamiętam do niego ani loginu ani hasła i wykrywa je jako główne

to co teraz mam obecnie jest na tym samym serialu i np. wpisując kod polecającego wyskakuje powiadomienie żeby  zrobił to na koncie głównym tj. tym którego nie używam i nie znam danycch

Chciałbym aby to co mam teraz nowe założone było tym głównym na serialu a tamto było jako drugie lub usunięte

Właśnie problem taki że było to daawno czasu temu że nawet loginu nie potrafię sobie przypomnieći wiem że to był napewno inny niż jakiś zazwyczaj używałem ale spróbuję zrobić nowy temat i może zobaczę jak to będzie
A i wiem że napewno konta starego nie łączyłem z forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.