Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Otwarcie nowego hotelu w Las Payasadas

zensy

Rekomendowane odpowiedzi

C15DuNW.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee anzesk z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przygotowałem dla Państwa relację z wydarzenia otwarcia nowego hotelu we wiosce Las Payasadas.
VDgjwdI.png

W dniu 7 stycznia o godzinie 18.00 został otwarty hotel pod nazwą "Intercontinental", który przyciągnął duże grono okolicznych mieszkańców. Pomysłodawcą, jak i właścicielem tego miejsca jest Andrea Finn. Mężczyzna ma 34 lata i pochodzi z Las Venturas. Tworzy on sieć hotelów, jak i firm telekomunikacyjnych, ponieważ jest osobą zamożną, a aktualnie otworzony hotel jest jego 4 miejscem, które zainteresowało dużo osób. Podczas ceremonii otwarcia poprosiłem nie jakiego Hectora Shina o wywiad odnośnie hotelu, mężczyzna zgodził się i tuż potem przeszliśmy do rozmowy.

18Rf1V1.gif

Gzqqb1L.png

R - Redaktor @anzesk   |   HS - Hector Shin  

R: Witam! Z tej strony Trainee anzesk - Redakcja Project News! *wyciąga z kieszeni plakietkę oraz pokazuje ją mężczyźnie, po czym chowa ją do kieszeni*
HS: Również witam, nazywam się Hector Shin i jestem mieszkańcem wioski Las Payasadas.

R: Na początku, zanim zaczniemy, zapytam, Jak Panu mija dzień i jak samopoczucie?
HS: 
Jest świetnie. Jestem podekscytowany otwarciem hotelu, bo ponownie widzę, jak jego właściciel odnosi ponowny sukces!

R: Miło mi to słyszeć, lecz musimy przejść do pytań. Jak Pan ocenia ceremonię otwarcia?
HS: Szczerze mówiąc, nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko przemyślane, przećwiczone oraz w stu procentach profesjonalnie wykonane.

R: Jeśli chodzi o ceny za pobyt i jego jakość, to w skali od jednego do dziesięciu jak Pan ocenia przedstawione wcześniej kwestie?
HS: Mocna dziewiątka!

R: Dlaczego nie dziesiątka? Może Pan to jakoś uzasadnić?
HS: Nie chcę tutaj jakoś oczerniać usług hotelu, lecz jak wiadomo mam możliwość przedstawienia opinii, to już Panu mówię. *zamyślił się i zaczął mówić* Jedynym mankamentem, który mnie aktualnie nurtuje, jest brak WI-FI, który jak wiadomo w tych czasach, jest bardzo potrzebny, do reszty nie mam problemu.

R: A jak personel?
HS: Jest po prostu idealny! Wszyscy są chętni do pomocy, obsługa pokojowa szybko reaguje i stara się jak najbardziej wykonać oczekiwania klienta!

R: Czy usługi gastronomiczne są dobrze przygotowywane?
HS: Podczas pierwszego posiłku, który zamówiłem, był to befsztyk z ziemniakami i surówką. Byłem pod wrażeniem, cały posiłek był al dente!

R: Dobrze, jeszcze jedno, ostatnie pytanie, Czy poleca Pan pobyt w hotelu?
HS: Jasne, że tak! Jestem pewny, że wszyscy goście, którzy skorzystają z usług hotelu, będą podekscytowani!

R: Dziękuje za chęć udzielenia wywiadu, do widzenia!
HS: Do widzenia.

lwHrg5Y.gif

Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie mojego artykułu!

8eybfgF.png

Autor: @anzesk
Interfejs Graficzny (Grafiki): @kepuszek.cj
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.