Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gracza Gringo oraz Exy.cj

Szczezuj

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @Gringo i @Exy.cj- oskarżony przez Szczezuj

Nick pracownika: @Gringo @Exy.cj

Data zdarzenia: prawdopodobnie dzisiaj 

Opis zdarzenia: Miałem domek wynajęty do 09.01 mniejsza.... Domek został zwolniony bo nie opłaciłem go, ale nie w tym rzecz na owej farmie stało sobie 25 aut po tym pewni gracze @Gringooraz @Exy.cj postanowili sobie zrobić fajny kawał (nieśmieszne) i Odholowali wszystko na parking policyjny wlepiając mi 25 mandatów po 300$ za zaparkowanie auta na czyimś terenie

...kto normalny zaparkował by 25 aut gdzieś u kogoś. Zawiezienie tego gruzu trwa 2.5h około ...

Przez takich graczy to aż odechciewa się grac...

teraz za wykup muszę zapłacić 7.5k$...

wisi mi co się stanie z tymi graczami ale to jest lekkie przegięcie 

Dowody: 

IMG_20220109_182507.jpg

IMG_20220109_182156.jpg

IMG_20220109_182151.jpg

IMG_20220109_182141.jpg

Zatem na początek wypadało by się wylegitymować . Witam Specjalista Gringo San Andreas Road Assistance. Jak pamietam dobrze po godzinie 10 otrzymałem zgłoszenie za pośrednictwem /112 o pojazdach na posesji prywatnej, przyjąłem to zgłoszenie po czym się udałem. Dostałem od właściciela terenu (Pysznik) informacje że wszystkie pojazdy maja trafić na PP , wiec to robiłem wraz z kolega @Exy.cj.

P.S to nie była chamska zabawa nie moja wina że nie opłaciłeś dalej posesji, tutaj winić możesz sam siebie.

A wedle taryfikatora dostępnego w dziale SARA pojazd na posesji prywatnej 300 a że było tyle No to nie mój problem. Ja zrobiłem to co miałem zrobić 

SS posiadam lecz nie na telefonie mogę ewentualnie jutro dać że nie jesteś właścicielem już tego terenu.

Czekam na wypowiedzi Zarządu/Zarządu Głównego Frakcji SARA.

Witam, młodszy specjalista Exy.cj z S.A. Road  Assistance! 

Tak jak wyżej kolega powiedział, było wezwanie, a jako pracownicy mamy obowiązek je brać. Zgłoszenie opierało się na pojazdach na posesji prywatnej, a więc przeszliśmy do działań i zabraliśmy wszystkie twoje pojazdy na parking policyjny odpowiednio stosując się do taryfikatora. 

Nie opłaciłeś posiadłości co wiązało się z przejęciem jej, a to prowadziło do odholowania twoich pojazdów.

Dodatkowo domku nie miałeś opłaconego do 9 stycznia, ponieważ ten gracz posiadał tą posiadłość raczej od wczoraj. A i jeszcze jedno. Nie zwoziliśmy tych pojazdów 3h tylko zaledwie 30 minut 🙂

Więcej do dodania raczej nie mam no i czekam na wypowiedź zarządu, miłego wieczoru.

Witam, wszystko się zgadza, pojazdy zostały poprawnie odholowane według tego punktu w taryfikatorze: 

- Pojazd stojący na posesji prywatnej - 300$. 

@Szczezuj potwierdziłeś, że nie opłaciłeś posesji, a inny gracz wykupił dom. Miał prawo wezwać pracowników naszej frakcji i oni mieli prawo wszystkie pojazdy wstawić na parking policyjny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.