Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Gracza Gringo oraz Exy.cj

Szczezuj

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @Gringooraz @Exy.cj

UID:17681

Login: Szczezuj

Nick oskarżonego: Gringo i Exy.cj 

Powód skargi: Odholowanie aut 

Data zdarzenia: Zapewne dziś

Dowody: dołączam zdjęcia

Opis sytuacji: Miałem domek wynajęty do 09.01 mniejsza.... Domek został zwolniony bo nie opłaciłem go, ale nie w tym rzecz na owej farmie stało sobie 25 aut po tym pewni gracze @Gringooraz @Emypostanowili sobie zrobić fajny kawał (nieśmieszne) i Odholowali wszystko na parking policyjny wlepiając mi 25 mandatów po 300$ za zaparkowanie auta na czyimś terenie

...kto normalny zaparkował by 25 aut gdzieś u kogoś. Zawiezienie tego gruzu trwa 2.5h około ...

Przez takich graczy to aż odechciewa się grac...

teraz za wykup muszę zapłacić 7.5k$...

wisi mi co się stanie z tymi graczami ale to jest lekkie przegięcie 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: gracza poinformowałem o Skardze i on dobrze o tym wiedział ...i zrobił to z premedytacją a tu dowody :IMG_20220109_182507.thumb.jpg.7c09d27431a0fc441297b94cd88816bc.jpg

IMG_20220109_182156.jpg

IMG_20220109_182151.jpg

IMG_20220109_182141.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.