Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Rendirock

AK47

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4100
Login: proxu365
Nick oskarżonego: Rendirock
Powód skargi: Brak spłaty rat w określonym czasię
Data zdarzenia: 09.01.2022
Dowody: https://imgur.com/a/AMVDaEe
Opis sytuacji: Rendirock Nie spłacił mi długo w określony termin który skączył się 01.01.2022 Lecz przedłużyłem mu czas. Chciałbym żeby gracz zaczął oddawać je szybciej ponieważ po terminie jest już 8dni. A zostało jeszcze 120k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/gallery/JQcpxKb

Teraz, zaluzja_firana napisał:

UID: 4100
Login: proxu365
Nick oskarżonego: Rendirock
Powód skargi: Brak spłaty rat w określonym czasię
Data zdarzenia: 09.01.2022
Dowody: https://imgur.com/a/AMVDaEe
Opis sytuacji: Rendirock Nie spłacił mi długo w określony termin który skączył się 01.01.2022 Lecz przedłużyłem mu czas. Chciałbym żeby gracz zaczął oddawać je szybciej ponieważ po terminie jest już 8dni. A zostało jeszcze 120k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/gallery/JQcpxKb

Po pierwsze spłacam ci to nie jestem robotem żeby robić 24/7 jak to byś ty chciał. Przed chwilą przelałem ci 15k czyli jeszcze 105k nie 120. Poza tym każesz mi spłacać kasę w terminie a dmujesz mnie z swoimi kolegami na szambiarach, raz miałem 5k litrów i zabiliście i zespołem się w palomino, za drugim razem twój kolega dostał zakaz prowadzenia (Gracz Sentium otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 4 dni przez Ukyori, powód: Celowy VDM.), Byłeś razem z nim w tym pojeździe i cały czas zwodziłeś mnie na pm że "jaki idiota" itd jak do was podjechałem chciałem sprawdzić Nicki bo byłeś tam z mong i Sentium zrobiliście reloga na palomino żebym tego nie zobaczył. Teraz mi odpowiedz jak mam zarabiać skoro mi w tym umyślnie przeszkadzasz?

Więc tak nie utrudniałem ci ja i monq co najwyżej Sentium. Nie robiłem żadnych relogów można sprawdzić. A co do spłaty sam określiłeś termin a to nie mój interes że podobno masz też pożyczkę u @(BOT)WhiteShadow . Minęło sporo poza termin aż 8dni co nie zmienia faktu że nie masz mi spłacić.

Witam, z góry przepraszam za wypowiedź aczkolwiek zostałem oznaczony. Rendi nie ma u mnie pożyczki a sprzedałem mu pojazd po prostu na raty, i jakoś potrafię zrozumieć że ma też inne rzeczy do roboty jak np szkoła czy sprawy prywatne. Czekaj po prostu cierpliwie. 

Nie dawać punktów proszę, z góry dzięki

9 minut temu, zaluzja_firana napisał:

Więc tak nie utrudniałem ci ja i monq co najwyżej Sentium. Nie robiłem żadnych relogów można sprawdzić. A co do spłaty sam określiłeś termin a to nie mój interes że podobno masz też pożyczkę u @(BOT)WhiteShadow . Minęło sporo poza termin aż 8dni co nie zmienia faktu że nie masz mi spłacić.

Nie utrudniałeś ale cały czas się śmiałeś i byłeś świadomy tego że mi przeszkadzacie, wcześniej przed tym wszystkim chciałem podwózke na szambiary nie przyjechałeś pobiegłem z buta pojechałem Montgomery i się zapytałeś gdzie jestem odpowiedziałem ci i nagle zjawileś się z swoją bandą żeby mnie dmować. Nie robiłeś relogów? Ciekawi mnie jak nagle znikneliście jak podjechałem i Sentium pojechał do palomino.

u @(BOT)WhiteShadownie mam żadnej pożyczki a jedynie umowę ratalną.

nie mam jak ci spłacić? Jakoś codziennie daje ci po 15/20k, mogłeś napisać w sprawie kasy że chcesz całość a nie że po twojej akcji jak ci nie odpisałem to napisałeś skargę, śmieszne.

Zachęcam do sprawdzenia czy robiłem jakieś relogi w godzinach 22-24. To że jeździłem z kimś w pojeździe nie oznacza że ja ci utrudniam. A pro po podwózki tak jak ci pisałem musiałem biegnąć po naprawkę 2 razy po przez nieuwagę graczy.

Branie 2 umów ratalnej i długu nie powinno mieć miejsca.

Tak spłacasz lecz termin dawno minął. Przedłużyłem ci go o 8dni już.

32 minuty temu, zaluzja_firana napisał:

Zachęcam do sprawdzenia czy robiłem jakieś relogi w godzinach 22-24. To że jeździłem z kimś w pojeździe nie oznacza że ja ci utrudniam. A pro po podwózki tak jak ci pisałem musiałem biegnąć po naprawkę 2 razy po przez nieuwagę graczy.

Branie 2 umów ratalnej i długu nie powinno mieć miejsca.

Tak spłacasz lecz termin dawno minął. Przedłużyłem ci go o 8dni już.

"że jeździłem z kimś" jakoś po odpisaniu tobie gdzie się znajduje zjawiliście się w Montgomery, sam wskazałeś gdzie ma jechać i to nie był pierwszy raz to samo było podczas pierwszego dmowania jak napisałem wyżej zrespilem się w palomino po zginięciu przez was.

Owszem napisałeś że po naprawkę biegłeś, tłumaczysz się z rzeczy która jest nie istotna napisałem tylko moją wersję wydarzeń. 

"Branie 2 umów ratalnej i długu nie powinno mieć miejsca." - Tak samo miejsca nie powinna mieć sytuacja opisana wyżej z dmowaniem mnie i pisaniem skargi że ci kasy nie oddaje 

Przedłużyłeś termin o 8 dni owszem ale codziennie od tego czasu masz kasę, od 2 dni wygrażałeś skargą żebym zarabiał więcej i szybciej więc jakie tu twoje rozumienie o szkole itd.?

"sam wskazałeś gdzie mam jechać" 

Tak zapytałem cię gdzie jesteś lecz nie wyznaczyłem ci ze masz tam jechać / zostać. 

"Dmowanie" 

Proszę mi udowodnić że byłem podczas dmowania w pojeździe oraz że rzekomo przyczyniłem się do tego. Jak widać w logach nie kontaktowałem się z graczem sentium.

"Pierwsze dmowanie"

Jak to opisałeś pojawiłem się podczas pierwszego dmowania. Ciekawe pracowałem na pracy drwal od 30-50minut co można sprawdzić. 

"Zrozumienie o szkole" 

Jeżeli uzgodniliśmy się umowy powinieneś jej dotrzymać. Przedłużałem ci czas i nawet kilka dni ci odpuściłem.

Teraz, zaluzja_firana napisał:

"sam wskazałeś gdzie mam jechać" 

Tak zapytałem cię gdzie jesteś lecz nie wyznaczyłem ci ze masz tam jechać / zostać. 

"Dmowanie" 

Proszę mi udowodnić że byłem podczas dmowania w pojeździe oraz że rzekomo przyczyniłem się do tego. Jak widać w logach nie kontaktowałem się z graczem sentium.

"Pierwsze dmowanie"

Jak to opisałeś pojawiłem się podczas pierwszego dmowania. Ciekawe pracowałem na pracy drwal od 30-50minut co można sprawdzić. 

"Zrozumienie o szkole" 

Jeżeli uzgodniliśmy się umowy powinnaś jej dotrzymać. Przedłużałem ci czas i nawet kilka dni ci odpuściłem.

"Proszę mi udowodnić że byłem podczas dmowania w pojeździe oraz że rzekomo przyczyniłem się do tego. Jak widać w logach nie kontaktowałem się z graczem sentium." - do tego prosiłbym o wypowiedź supportera @Ukyoriz którym cały czas byłem w kontakcie i specował was przez pewien czas.

"Jeżeli uzgodniliśmy się umowy powinnaś jej dotrzymać. Przedłużałem ci czas i nawet kilka dni ci odpuściłem" - cały czas kręcisz się wokół tego samego powtarzasz swoje wypowiedzi żeby uniknąć odpowiedzi na to co napisałem.

"Jak to opisałeś pojawiłem się podczas pierwszego dmowania. Ciekawe pracowałem na pracy drwal od 30-50minut co można sprawdzić. " - Również napisze "Ciekawe" bo w tamtym momencie po zdmowaniu napisałem do ciebie i miałeś po mnie przyjechać z twoich wypowiedzi na serwerze wynikało że byłeś z kimś min. "Jedziemy".

14 godzin temu, Tubas napisał:

@zaluzja_firana Jak wygląda sprawa? Nie ukrywam, że duże zamieszanie tutaj jest, dlatego oczekuje odpowiedzi od ciebie. 

No wygląda to tak że gracz zablokował mnie na dsc w grze mi nie odpisuje a jak odpisze to w nie miłych słowach. Oczekuje na spłatę. @tubas może jakiś czas dla niego mineło już sporo aż 11dni

Również  odpisujesz w niemiłych słowach i prowokujeaz na dsc oraz serwerze dlatego cię zablokowałem i dobrze o tym wiesz, próbujesz jeszcze coś wskórać wyzywaniem mnie i jeszcze zgłaszasz to w skardze jakby ich obchodziły wiadomości z dsc. Tubas napisał że czeka na informacje o spłacie to po co się jeszcze udzielasz? Będę miał kasę i oddam i temat z tobą uważam za zamknięty, więcej ci nie odpisuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.