Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Praca Szambiarza

Karaszka

Rekomendowane odpowiedzi

NAGLOWEK.png

naTqDnE.png

Witam! Z tej strony Trainee @parekulek z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule przedstawię pracę szambiarza na Project RPG.

VDgjwdI.png

Praca szambiarza - praca, którą rozpoczynamy w miejscowości Blueberry nieopodal miasta Los Santos. Prace rozpoczynamy poprzez wejście do pojazdu pracy. W tej pracy mamy do wyboru tylko jeden pojazd, a jest nim szambiarka o pojemności 10000 litrów. Gdy rozpoczniemy pracę na mapie ukazują nam się punkty, w które mamy się udać w celu wypompowania szamba ze studzienek, w każdym punkcie może być maksymalnie tysiąc litrów płynu, po każdym wypompowaniu szambo musi się zregenerować. Żeby rozpocząć wypompowywanie studzienki musimy zapalić światła awaryjne, podłączyć wąż do studzienki i włączyć pompę ssącą. Gdy zbierzemy satysfakcjonującą nas ilość litrów szamba udajemy się do jednego z trzech skupów szamba. Żeby wypompować szambo musimy podjechać pod skup zapalić światła awaryjne, podłączyć wąż do zbiornika i włączyć pompę tłoczącą.

RAMKA2.png

RAMKA8.png

Na terenie San Andreas znajdują się trzy punkty odstawy szamba: Blueberry, Fort Carson, Angel Pine.

GIF1.gif

RAMKA1.png

wywiad.png.277714740cc12a6e7f1df08f4201b0e1.png

W celu zdobycia większej ilości informacji o pracy szambiarza, postanowiłem przeprowadzić wywiad z doświadczonym pracownikiem, który aktualnie jest top 2 w rankingu tygodnia. 

Jest nim @Santi.

R: Redaktor   | S: Santi

R: Witam, z tej strony Trainee parekulek z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś wziąć udział w krótkim wywiadzie i odpowiedzieć na kilka pytań?
S: Witam, jestem Santi. Chętnie udzielę dla ciebie wywiadu i odpowiem na twoje pytania.
R: Czy mógłbyś opowiedzieć nam coś o sobie dla naszych czytelników?
S: Cześć, mam na imię Kuba, mam 15 lat. Często grywam na serwerze Project RPG. Moim zainteresowaniem jest mechanika samochodowa.
R: Zatem przejdźmy do głównego tematu. Jak ci się podoba praca szambiarza na serwerze Project RPG?
S: Praca szambiarza bardzo mi się podoba, nie jest ona monotonna jak inne. Miło mi się na niej pracuje.

R: Jak udaję ci się osiągnąć tak duże wyniki w skali tygodnia?

S: Szczerze mówiąc nie było to w ciągu tygodnia, bo te 280 tysięcy litrów, które mam wbiłem w 1 dzień. Gdy mam dużo czasu lubię tam pracować skąd takie wyniki. Moja praca wygląda tak, że rozmawiam sobie z przyjaciółmi na discordzie, pracuje na spokojnie, a litry same się wbijają.

R: Ile wynosi twój średni zarobek na godzinę?

S: Średni zarobek na godzinę, gdy gram sobie na luzie wynosi około 6k/h, a gdy jestem skupiony i robię wszystko w optymalnym czasie może to być nawet 7,5k/h.

R: Jaki poziom pracy posiadasz?

S: Posiadam poziom 1, ale brakuje mi tylko 1k exp do 2 poziomu. Generalnie wbijanie expa na tej pracy jest bardzo ciężkie i długie, ponieważ za kurs dostaje się około 70-80 expa, a kurs robi się wokoło 20min.

R: W jakie lokacje się najczęściej udajesz, aby opróżnić szambo?

S: Opróżniam szambo ze studzienek w Las Venturas i udaję się do skupu w Fort Carson.

R: To by było na tyle z moich pytań. Dziękuję za udzielenie wywiadu, miło było rozmawiać z tak pozytywną osobą i przeprowadzić z nią wywiad.

Do zobaczenia, pozdrawiam @andrzejjjj i radiowca @JackDaniels.

GIF2.gif

1866124915_koniecartykuu.png.242dd393505aecf26ecb8a14fd0d3651.png

Autor: @parekulek
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.