Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie mogę odebrać nagrody za polecanie serwera

Bociaan

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43989
Login: XBocian
Serial:  3D8358E59C3A6450DFC617400C3C9AF2

powód dla czego pisze: Chce odebrać kod od asylumka w zakładce polec aj serwer. Niestety nie mogę tego zrobić bo pisze "zrób to na swoim głównym koncie okej?" no ale ja nie przypominam sobie bym miał inne konto support mi powiedział że miałem podobno nick Certowskyy. Może i miałem ale nie pamiętam hasła na to konto i nie mam jak odebrać teraz tej nagrody. Czy moglibyście usunąć tamto konto bym mógł tu odebrać nagrodę? Proszę was bo zaczynam rozgrywkę i przydałby mi się 1000$ na początek.

Godzinę temu, XBocian napisał:

To jak mam teraz odebrać nagrode skoro nie pamietam hasła na tamto konto i nie chce na nim grać?

Ja nie odebrałem tej nagrody i co? jakoś żyje i prawie 400k na koncie. Także nie potrzebne ci to do życia albo po prostu napisz o to że nie pamiętasz hasła do konta i tyle

Teraz, klinton napisał:

@XBocian Nagrode można odbierać na każdym koncie....

jemu chodzi o to co wchodzisz na serwer i podajesz czyjś kod i to jest jedno na serial żeby sobie ludzie łatwo nie farmili 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.