Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Mekari

GluzzeR

Rekomendowane odpowiedzi

vxFCgzs.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee @GluzzeR z Project News.
Dziś pragnę przybliżyć Wam pewną osobę, jaką jest @Mekari.
W tym celu postanowiłem przeprowadzić z nią wywiad dotyczący jej osoby.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor // M - Mekari
R: Witam, z tej strony Trainee Gluzzer z Project News. Czy zechciałaby Pani udzielić wywiadu na temat pańskiej osoby?
M: Witam, z tej strony Mekari. Z przyjemnością odpowiem na postawione przez Pana pytania.

R: Świetnie, opowiedz naszym czytelnikom, kim tak naprawdę jesteś.
M: Nazywam się Monika, mam 17 lat. Na co dzień uczęszczam do trzeciej klasy technikum o profilu gastronomicznym. Jedną z moich największych pasji jest cukiernictwo. W wolnym czasie uwielbiam posłuchać dobrej muzyki lub spotkać się ze znajomymi. Interesuję się również szeroko pojętą informatyką oraz handlem nieruchomościami.

R: Wow! Naprawdę masz naprawdę wiele zainteresowań. Z którym z nich najbardziej chciałabyś powiązać swoją przyszłość?
M: Sama się nad tym długo zastanawiałam, lecz od jakiegoś czasu jest we mnie przekonanie, że najchętniej spróbowałabym swoich sił w branży handlu nieruchomościami. Po skończeniu technikum najpewniej będę ubiegała się o pozycję na studiach związanych z handlem nieruchomościami. Jeśli uda mi się ukończyć studia planuję poszukiwać pracy w jakiejś agencji nieruchomości.

R: Czy masz jakieś zwierzęta domowe?
M: Tak, posiadam w domu wiele zwierząt. Począwszy od kurczaka w zamrażalniku, po dwie papugi faliste, kota i psa. Dzięki moim zwierzakom dom wręcz tętni życiem. W wolnej chwili uwielbiam się z nimi bawić, z takimi słodziakami nie można się nudzić.

R: Muszę przyznać, że masz sporo zwierząt. Z pewnością niesie to ze sobą wiele obowiązków. Zajmujesz się nimi sama czy może ktoś Ci pomaga?
M: Owszem, taka liczba zwierzaków powoduje wzrost ilości moich obowiązków. Na ogół staram się zajmować nimi samodzielnie, ale gdy tylko potrzebuję jakiejś pomocy, to śmiało mogę poprosić o nią moich najbliższych.

R: Przejdźmy może do kwestii serwerowych. Jak znalazłaś się na serwerze ProjectRPG?
M: Od jakiegoś czasu szukałam serwera, na którym mogłabym spędzić wolne chwile. Serwer ProjectRPG poleciła mi grupa znajomych, która już wcześniej rozpoczęła na nim rozgrywkę. Po dłuższych namowach udało im się mnie namówić i obecnie moją osobę można spotkać na serwerze.

R: Jak dużo czasu poświęciłaś na rozgrywkę i co przez ten czas udało Ci się osiągnąć?
M: Na serwerze jestem stosunkowo świeżym graczem. Na ten moment na ProjectRPG posiadam przegrane około 70 godzin. Pomimo tego, że nie jest to zbyt duża liczba godzin spędzonych na serwerze, to przez ten czas udało mi się zakupić kilka aut, znaleźć swoje miejsce we frakcji San Andreas Transport Corporation oraz dołączyć do jednej z serwerowych organizacji. Nie sposób również nie wspomnieć o wielu przyjaznych osobach, które poznałam dzięki rozgrywce na serwerze, i z którymi na bieżąco utrzymuję kontakt.

R: Co na ten moment na serwerze podoba Ci się najbardziej, a co najmniej?
M: Co prawda nie znam ProjectRPG zbyt dokładnie, ale na ten moment najbardziej podoba mi się różnorodność, która panuje na serwerze. Regularnie możemy urozmaicać swoją rozgrywkę udziałem w różnego rodzaju eventach organizowanych przez członków ekipy serwera, zarobić trochę pieniędzy i zdobyć punkty reputacji w jednej z naprawdę wielu prac dorywczych dostępnych na serwerze, odwiedzić salony lub giełdy w poszukiwaniu wymarzonego pojazd,u lub też oczywiście poświęcić swój wolny czas na służbę w którejś z serwerowych frakcji. Niestety, są również minusy w postaci części społeczności, która negatywnie wpływa na wizerunek serwera. Chodzi tutaj o osoby, które celowo i notorycznie utrudniają rozgrywkę innym graczom np. poprzez taranowanie, wykazywanie się brakiem kultury i wulgarnym nastawieniem w stosunku do reszty społeczności. Niestety, ale jest to zmora większości serwerów na platformie MTA.

R: To prawda, jestem tego samego zdania. Często można spotkać Cię za kierownicą jednej z taksówek. Jak długo jesteś we frakcji, jakie obowiązki niesie ze sobą służba oraz jak podoba Ci się frakcja SATC?
M: Do frakcji San Andreas Transport Corporation dołączyłam zaledwie kilka tygodni temu. Od samego początku byłam pozytywnie zaskoczona atmosferą panującą we frakcji oraz kompetencjami członków zarządu frakcji. Po odbytej akademii przystąpiłam do egzaminu końcowego i uzyskałam z niego wynik na poziomie 80%, co otworzyło mi drzwi do dalszej kariery w tej frakcji. Obecnie posiadam we frakcji rangę Nowego Kierowcy. Do zakresu moich obowiązków należy przede wszystkim przyjmowanie zgłoszeń nadsyłanych regularnie przez graczy oraz transport ich do wielu miejsc na mapie. Oczywiste jest, że członek frakcji zarówno podczas służby, jak i poza nią zobowiązany jest do dbania o dobre imię frakcji. Powinien on wykazywać się uprzejmością w stosunku do innych graczy, wysokim poziomem kultury oraz nienaganną opinią wśród społeczności serwera. Co więcej, jestem zobowiązana do wykonywania tygodniowej normy minutowej, lecz jej wykonanie nie sprawia mi żadnego problemu.

xoovc3a.gif

R: Na ten moment nie należysz do żadnego z serwerowych biznesów. Czy planujesz wiązać swoją przyszłość z którymś z nich?
M: 
Na razie nie planuję, aby dołączyć do któregokolwiek z istniejących na serwerze biznesów. Nie mam zbytnio czasu na kolejne obowiązki, jakie niesie ze sobą obecność w tego typu strukturze. Kto wie? Może za jakiś czas zmienię swoje zdanie i postanowię spróbować swoich sił w którymś z nich.

R: Wspomniałaś, że należysz również do jednej z organizacji serwerowych. Czy chcesz opowiedzieć coś na jej temat?
M: 
Z przyjemnością powiem kilka słów na temat organizacji, do której należę. Organizacja ta nosi nazwę "Triada". Należę do niej od niedawna. Jej liderem jest Testosteron. Atmosfera, która panuje w organizacji, jest naprawdę świetna. W "Triadzie" nie brakuje pomocnych oraz życzliwych ludzi. Zawsze znajdzie się ktoś, z kim można wspólnie pograć lub po prostu porozmawiać. Baza organizacji znajduje się w Las Venturas. Na jej rozległym obszarze znaleźć można wiele pojazdów różnych marek, z których każdy z członków organizacji może bez przeszkód korzystać. Z czystym sumieniem mogę polecić tę organizację każdemu graczowi.

R: Czy w przyszłości planujesz ubiegać się o stanowisko członka ekipy serwera?
M: Myślę, że w przyszłości chętnie spróbuję swoich sił w rekrutacji do grona administracji serwera. Niestety na ten moment nie posiadam wystarczającej wiedzy o serwerze, by móc skutecznie nieść pomoc graczom, którzy tej pomocy potrzebują. Na razie niejednokrotnie sama potrzebuję pomocnej ręki od innych graczy. Moja wiedza nie pozwala na obejmowanie tak odpowiedzialnego stanowiska. Wiadome jest, że wiedza na temat serwera przyjdzie z czasem, więc jedyne co mi pozostało to czekać na moment, w którym będę czuła się na siłach, by wyciągnąć pomocną rękę do innych graczy.

R: Czy masz określony cel, do którego chcesz dążyć? Jeśli tak, to jaki to cel?
M: Oczywiście, że mam cel swojej rozgrywki. W sumie to od dawna, na wielu serwerach cel był jeden i nadal pozostaje niezmienny  nie żałować czasu poświęconego na grę. Aktualnie udaje mi się go prężnie realizować.

R: Czy poza rozgrywką na platformie MTA, grasz w inne gry?
M: Jasne, moja rozgrywka nie ogranicza się jedynie do jednego tytułu. Poza MTA gram również w takie gry jak: League of Legends, Grand Theft Auto V, Euro Truck Simulator 2, Phasmophobia, Minecraft oraz Genshin Impact. Dzięki temu, że trafiłam na ProjectRPG, poznałam wiele osób, które bardzo często towarzyszą mi w rozgrywce w niektórych z gier, które przed chwilą wymieniłam.

R: Korzystając z okazji, czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
M: Z chęcią, pozdrawiam gorąco całą frakcję SATC, całą organizację Triada oraz wszystkich czytelników.

R: Dziękuję za udzielenie wywiadu, życzę miłego dnia.
M: Cała przyjemność po mojej stronie, do zobaczenia.

8eybfgF.png

Autor: @GluzzeR
Grafiki: @kepuszek.cj
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.