Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nagła utrata pojazdów, z konta

mAti.

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem. Po dłuższej przerwie od serwera ja wraz, z moim kumplem postanowiliśmy wrócić no i generalnie na jego koncie znikły bodajże 2 pojazdy był to, o ile pamiętam Greenwood oraz Tampa, ostatnie logowanie było na początku '21

Login: DeMoNeK

Serial: A887D1E72B92B76E53DC7404EED1F8A2

Wklejam za DeMoNeK, poniżej dowód że mogę jakby wypowiadać się w jego imieniu.

image.png.0d1575de0ccf88661fa03cfe34f8fbdc.png

Z tego co widzę to Greenwooda nie posiadałeś tylko Previona i go sprzedałeś dnia 2020-10-23 17:28:48 za 6 000$.
Co do Tampy to ją także sprzedałeś, tyle że dnia 2020-10-31 16:20:53 za 30 000$.

Na Twoje konto były logowania tylko z serialu rejestracji, żadnego innego, więc nie było włamania na konto.

1 minutę temu, Zebra napisał:

Z tego co widzę to Greenwooda nie posiadałeś tylko Previona i go sprzedałeś dnia 2020-10-23 17:28:48 za 6 000$.
Co do Tampy to ją także sprzedałeś, tyle że dnia 2020-10-31 16:20:53 za 30 000$.

Na Twoje konto były logowania tylko z serialu rejestracji, żadnego innego, więc nie było włamania na konto.

Ale jego kumpel posiadał, napisał tak 

Właściciel konta nie przypomina sobie żeby dokonywał takich transakcji, ale w porządku. Wydaje nam się, że kończąc grę na końcówce 21 roku były te pojazdy na koncie, być może komuś coś umknęło nie wiem, natomiast chciałbym przejść do tych kwot weźmy pod lupę Tampę i 30.000$, po powrocie na serwer zostało, z tego jakieś 8.000$, a co się podziało z resztą? można prosić, o jakieś logi z transakcji.

2022-01-03 19:00:24    DeMoNeK  ->  mAti.    8,270$
2020-12-06 20:29:01    DeMoNeK  ->  mAti.    2,000$
2020-10-31 16:21:49    DeMoNeK  ->  mAti.    3,000$

Przepraszam, mój błąd nastąpił. Posiadałeś pojazd Greenwood VUID 2083 i sprzedałeś go dnia 2021-02-13 14:36:53 za 7000$ graczowi @osinluj
Po waszych wiadomościach widzę, że się dosyć targowaliście i finalnie sprzedałeś mu pojazd.

Przypominam, że wszystkie logowania na Twoim koncie są tylko z Twojego komputera.

Po przeanalizowaniu dat faktycznie taka transakcja miała miejsce, odnoszę się tutaj do tej z Greenwoodem więc w przypadku Tampy pewnie było to samo, minęło od tamtego momentu na prawdę sporo czasu i tak jak wspominałem wyżej mogło nam coś po prostu umknąć, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.