Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Opuszczone miasto

ThxSoMch

Rekomendowane odpowiedzi

wywiad.png.a37bd1c24d0f719be5386e613fdb0fab.png
naTqDnE.png

Witam, Jestem Afrez* Trainee z Project News. W dzisiejszym wywiadzie poruszymy temat opuszczonego miasta Las Payasadas. 
Wywiad przygotuje z pewnym mieszkańcem tego miasta, który mieszka sam od paru lat w tym miejscu.

gif2.thumb.gif.4a0d930454103dfbf91adf0998af8214.gif

R: Redaktor | M: Mieszkaniec

R: Witam z tej strony Trainee Afrez* z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłby Pan udzielić parę odpowiedzi?

M: Witam, Tak jak najbardziej mógłbym.

R: Dobrzę, jak ma Pan na imię? Ile Pan ma lat oraz ile już tutaj mieszkasz?

M: Nazywam Się Michael Prickle, jestem w podeszłym wieku, mam 68 lat i mieszkam tutaj 45 Lat.

R: Dobrze, dlaczego to właśnie tutaj Pan zamieszkał?

M: Zamieszkałem tu ze względu na moją  żonę. Przeprowadziłem się tutaj, ponieważ było tu spokojnie, mały ruch oraz bardzo przyjaźni mieszkańcy. Pomagali mi w uprawię roślin, które utrzymują moje zwierzęta
na wsi. Pracuję w Las Venturas jako Magazynier. Nie wiem dlaczego to miasto jest takie wypustoszałe. 

R: Wie Pan kiedy i w jaki sposób zniknęli mieszkańcy miasta?

M: Znikneli 2 lata temu, nie wiem w jaki sposób. Pamiętam tylko, że się obudziłem i miasto było puste. Dzieci, które zawsze kopały tutaj piłkę, już nie wróciły.
Żona również nie wiedziała co się stało. Wyszła na zewnątrz zobaczyć co się dzieje, ja przygotowywałem obiad. Od jej wyjścia już nigdy jej nie zobaczyłem.

R: Ojej, To bardzo przykre. Nie mogę sobie wyobrazić jak Pan się czuł, gdy zrozumiał, że w tamtym momencie ostatni raz widział swoją żonę. Długo Pan posiada swoją farmę?

gif1.thumb.gif.39666d4e74e848edc899bffc259e161a.gif

M: Farmę posiadam już bardzo długi czas, założyłem ją w 1989 roku. Farma stoi długo, a zwierzęta bardzo dobrze się trzymają na nogach. Niestety farma jest daleko,
więc nie dam rady Panu wszystkiego pokazać.

R: Czy mógłby Pan oprowadzić nas po mieście?

M: Tak, przed nami znajduję się restauracja ze zdjęcia, które Pan zrobił. Stoi tu również wielki kurczak, który jest znakiem opustoszenia miasta.

R: Czy ludzie, którzy przejeżdżają główną drogą czują strach? Może szybko jadą tędy, aby uniknąć uczucia strachu?

M: Tak, osoby bardzo się boją. Ostatnio przejeżdżała tu starsza Pani autem, pytała się co się stało. Gdy jej o wszystkim opowiedziałem od razu odjechała. Po wyrazie twarzy mogłem wywnioskować jej uczucie strachu.

R: Rozumiem, nasz wywiad dochodzi do końca. Ostatnie Pytanie zadam Panu i kończymy wywiad. Czy nie myślał Pan o przeprowadzeniu się?

M: Myślę o tym co noc. Wyszukuję mieszkań gdzieś blisko Dillimore, aby mieć szybki dostęp do farmy.

R: Dobrzę, Dziękuje za odpowiedzi. Tym akcentem kończymy wywiad. Życzę Panu powodzenia w szukaniu nowego mieszkania oraz życzę dużo zdrowia.
M: Również dziękuje. Cieszę się, że mogłem opowiedzieć o tym mieście.
XGwBbve.png
Dziękuje Państwu za przeczytanie mojego wywiadu.
8eybfgF.png

Autor: @Afrez*

Grafika: @Aiishan

Korekta@Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.