Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RomanNierosoman

xvc

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11325
Login: MarekGC&BW
Nick oskarżonego: @RomanNierosoman
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 03.01.2022 godzina 13:13
Dowody: 
Opis sytuacji: Oglaszalem ze sprzedam jestera, gracz zaoferowal tampe, pisal ze nie ma mzn licznika, okazalo sie w dodatku ze brakuje jeszcze Baku oraz obu poszerzen, domagam sie zwrotu pieniążków
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Na forum go poinformowalem oraz w gierce

dowód.png

Skarga.png

Witam, byliśmy razem na diagno i miałeś do wszystkiego wgląd, nie moja wina że nie do patrzyłeś iż nie ma baku oraz poszerzeń a ja  Osobiście nie zwracam uwagi na te konkretne tune, bo jest to według mnie zbędne, nie wiedziałem że może to komuś przeszkodzić. Sam też kupiłem tą tampe pod pretesktem "ft", ale brak baku i poszerzeń mi nie przeszkadzał.  Z mojej strony mogę zaproponować odmianę, bo kasy na pewno nie bedę zwracał jeśli byłeś na diagno i wszystko miałes jak na dłoni :))

tak, bylismy na diagnostyce lecz pragnę wytlumaczyć iż gdy wjechales na diagno wyjechałeś z niego w sekunde i nie mialem wglądu do wszystkiego, dodam jeszcze że nie chcialem ponownej wizyty, skoro piszesz mi czego brak, w dodatku jedziesz na diagnostyke to logiczne jest to że ci ufam, pytałem Cie 2 razy czego brakuje, 2 razy odpisałeś to samo czyli mzn licznika. Nie próbuj mydlić mi teraz oczu, tylko czekam na zwrot pieniędzy. Serwus

Nie moja to wina, że nie znasz tuningu swojego pojazdu. Nie zgadzam się na odmiane ponieważ:

-Poniewaz TY pierwszy do mnie napisałeś w sprawie zamiany.
-Tak samo pierwszy zaproponowałeś wymiane za moje auto.

Nie robiliśmy transakcji w pośpiechu, lecz wszystko na spokojnie. Jest to jedynie twoja wina, że jesteś mało doinformowany co ma twój pojazd.
1. Odmieniać się nie będę, przywiązałem się do tego pojazdu, jedyne czego chce to zwrotu pieniędzy na tuning by móc te rzeczy zamontować by pojazd był w takim stanie, jakim mi zapewniałeś 🙂

Ty nie próbuj kłamać na swoją korzyść bo nie wyjechałem w sekunde tylko poczekałem na spokojnie aż wszystko sprawdzisz po czym wyszedłes z diagno i wrociłes  do jestera, a ja dalej byłem tampą w środku  na diagno i dopiero wyjechałem. Odpisałem tak 2 razy bo jak napisałem wyżej nie zwracam uwagi na takie "pierdoły" jak bak i poszerzenia. Więc dlaczego miałbym 2 razy tak nie odpisać ? Marne argumenty masz jak dla mnie.

Ja kłamie? To ty mnie oszukałeś i próbujesz wymyć rączki.

1 skoro poszerzenia i bak to pierdoły, okej według ciebie, lecz dla mnie rzeczy o łacznej wartośći +- 100k to nie są pierdoły. Lecz skoro tak uważasz to czemu nie zwrócisz mi pieniedzy za te "pierdoły"?

Argument jest nastepujący, i widnieje w dowodzie mojej skargi, jest to na tyle mocny argument byś miał predyspozycje do zwrócenia mi kosztów łacznej wartośći tych 3rzeczy 🙂

5 minut temu, RomanNierosoman napisał:

Odpisałem tak 2 razy bo jak napisałem wyżej nie zwracam uwagi na takie "pierdoły" jak bak i poszerzenia. 

i w tym momencie się przyznałeś, że ta cała skarga jest przez twoją nieuwage mordeczko

Dlaczego  próbojesz łapać  mnie za slówka ? Nie bez powodu frazę pierdoły umieściłem  w cudzysłowiu 😉 . Jeśli  twierdzisz że próboję wymyć rączki  z tym że  miałeś wystarczająco  czasu na sprawdzenie  tuningu  pojazdu to udowodnij, że wyjechałem w sekundę. 

dziala to w dwie strony, ja juz mam argument który potwierdza że mnie oszukałeś, ty pokaż dowód, że nie wyjechales w sekunde, tak to działa kolego. Co ja nagrywarką jestem? Żeby nagrywac każdy moment z serwera? Przemyśl troche, zostawiam to dla administracji i juz sie nie wypowiadam. Siemka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.