Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza MAF1N

widlok

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <1157>
Login: <LisuSztos>
Nick oskarżonego: <MAF1N>
Powód skargi: <oszustwo>
Data zdarzenia: <26.12.2021>
Dowody: <można logi sprawdzić>
Opis sytuacji: <sytuacja wygląda tak w dniu 26 grudnia 2021 roku zakupiłem pojazd tampa za kwotę 380k i dodatkowo mam oddać 60k do dnia 04.01.2022 gracz @MAF1N nie poinformował mnie o braku baku napisał on że auto jest ft bez poszerzeń i abs później okazało się że nie posiada też baku>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <https://imgur.com/a/xp2AZla>

Eo odrazu odpowiadam że poprzedni właściciel mi pisał że ma bak ci se sprawdzicie w logach a spenison mi wisi nie 60 a 70k na co macie tu dowody [2021-12-26 18:18:12] [Output] : â“ Kontrahent Spenison dodaĹ‚ 380,000$ do wymiany.
[2021-12-26 18:18:13] [Output] : OG > (375) Sycylijczyk: Kupie CoĹ› Do 350k ! Najlepiej Elegy,Rancher,Jester!
[2021-12-26 18:18:15] [Output] : G> L3monek: ile fortune 1.9 z v1 jedzie
[2021-12-26 18:18:21] [Output] : (370) MAF1N: i 70k do niedzieli ta?
[2021-12-26 18:18:22] [Output] : OG > (294) surfus_1370: [S/W] Waltona id 38 ( 8ns ) 1.5pb FT bez baku, mzn, abs i licznika ( Driftowy, nitro v1 )
[2021-12-26 18:18:22] [Output] : ⓠTrwa weryfikacja poprawności danych...
[2021-12-26 18:18:22] [Output] : âś” ZaakceptowaĹ‚eĹ› propozycjÄtm wymiany.
[2021-12-26 18:18:25] [Output] : (241) Spenison: i 1,5 tyg naspłate yo?
[2021-12-26 18:18:30] [Output] : OG > (6) Per_Kredito: [S] Primo 1.9 (Max) Ecu, Turbo, W, GZ, Lampa: Zółta, Posz, 2.2, Apk, Program, Org, Radio, Wykrywacz.
[2021-12-26 18:18:35] [Output] : OG > (239) keeganky.SWK: wypozyczam boxvilla 1h-500$ 24h-3000$ itd. | wypozyczam sancheza cena do ugadania | [K] manane do 1k id | [K] graty do 15k | [K] yankee | [S] MANANA DTM id 21589 naj offka 120k | [K] PATRIOT |
[2021-12-26 18:18:38] [Output] : OG > (164) paczus19: ✔ Własnie wystartowała rekrutacja do naszej organizacji California ✔ Link do rekrutacji:

Czekam do jutra na 70k inecazej bede zmuszony napisać skarge

Prosił bym o dodatkowe sprawdzenie logów przez administracje bo jestem pewien że jest to 60k napewno jeszcze przed wymianą jak ustalaliśmy cenę zgodziłeś się na 60k @MAF1Npoza tym nie wiem czy to coś wnosi że poprzedni właściciel ciebie o baku nie poinformował czy coś w tym stylu 

Ps: powinieneś wiedzieć co sprzedajesz a nie że później są o to kłopoty 

1 godzinę temu, Spenison napisał:

Prosił bym o dodatkowe sprawdzenie logów przez administracje bo jestem pewien że jest to 60k napewno jeszcze przed wymianą jak ustalaliśmy cenę zgodziłeś się na 60k @MAF1Npoza tym nie wiem czy to coś wnosi że poprzedni właściciel ciebie o baku nie poinformował czy coś w tym stylu 

Ps: powinieneś wiedzieć co sprzedajesz a nie że później są o to kłopoty 

Luźnow w logach będzie to samo co wkleiłem 😉

Cytat

A po 2 myslisz ze nie mam co robić tylko sprawdzać czy jakas tampa śmieszna bak ma xD? poprzedni wlasciciel napisał że ma o myślałem że 

32 minuty temu, MAF1N napisał:

Luźnow w logach będzie to samo co wkleiłem 😉

A po 2 myslisz ze nie mam co robić tylko sprawdzać czy jakas tampa śmieszna bak ma xD? poprzedni wlasciciel napisał że ma o myślałem że 

naprawdę 5 minut poświęcić na sprawdzenie to wielki wysiłek... czekam na wypowiedź kogoś z administracji

3 minuty temu, Spenison napisał:

Nie interesuje mnie to też niedawno pisałeś skargę na chłopa co nie powiedział ci o brakach więc trochę xD z ciebie że tak w chuja mnie robisz odmiana wydaje mi się rozsądnym wyjściem 

Średnio mnie to obchodzi nie moja wina że też zostalem oszukany 

@Ka3R nie została mi zwrócona kasa za bak to po 1 a po 2 @MAF1N zgodził się na niższą cenę przed wymianą pisaliśmy o cenie 440k więc dałem 380k i 60k jest do spłaty to kolejne oszustwo xD jak już się wymieniliśmy to MAF1N napisał 70k no to raczej po wymianie to co sobie napisał nie liczy się bo cena była ustalona wcześniej tak więc czekam na rozstrzygnięcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.