Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Maxer

Sebiks

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

UID: 16090
Login: Sebiks
Nick oskarżonego: Maxer
Powód skargi: To było tak chłop we mnie wleciał szambiarką pisze płać pojechał dalej wypompować szambo stoje koło niego pisze płać on na czacie głosowym "wypierdalaj i nie przeszkadzaj mi tu" napisałem reporta ze wyzywa obraża i nie płąci za taran nic maxer nie przyszedł napisałem drugiego też nic kolega stał przed nim clubem i pałił gume i ruszał autem na boki i raz go dotkną delikatnie i ona napisał reporta że niby VDM i kolega dostał prawko a jak ja pisze że chłop każe mi "wypierdalać" gdy mnie staranował i nie płaci to nic nie robi z tym ale jak tamten typ pisze reporta na kolege to od razu prawko dostaje i tyle w temacie to ja się pytam po co on jest w Moderacji gdzie jest sprawiedliwość w tej sytuacji ja wysyłam reporta to nawet nie akceptuje i ani go nie odrzuca ale jak ten typ co mnie staranował napisze reporta to od razu za akceptował

Data zdarzenia: 02.01.2022 godziny dokładnej nie wiem
Dowody: Wysłąne report jedynie to
Opis sytuacji: Maxer olewa reporty na danego gracza ale jak dany gracz napisze to od razu jest a mojego reporta wgl nie widzi jak ja pisze i mój report wgl nie został za akceptowany ani odrzucony wiec ciekawie sie Maxer bawisz o taranie nie przyjmujesz a prawko koledze dajesz co nic nie zrobił
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:Logi sobie sprawdźcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.