Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Maqumba

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37009
Login: Siekierka
Nick oskarżonego: Maqumba
Powód skargi: Sprzedaż zwodowanego faggio
Data zdarzenia:  22:25 30.12.2021
Dowody: 

Spoiler

maqumba4.thumb.png.d89c950a7075fb2f6136bf8b5e5f59c1.png

Spoiler

maqumba1.thumb.png.e996f298bb36f89ffb9a72a3ab9b2d1e.png

Spoiler

maqumba2.thumb.png.73f40e1d9f48123bda28dceba1d0ca41.png

[2021-12-30 22:29:40] [Output] :   -- Pojazd: Faggio (ID: 10298)
[2021-12-30 22:29:40] [Output] : â“ OddajÄ…c:
[2021-12-30 22:29:40] [Output] :   -- GotĂłwkÄ™: 20,000$
[2021-12-30 22:29:40] [Output] : ✔ Wymiana zakończona sukcesem.

Opis sytuacji: Podczas sprzedawania faggio gracz pozostawił go przy wodzie pobiegł do urzędu a następnie po dokonaniu transakcji pobiegł w stronę skuterka i zepchał go do wody. Wszystko co do sekundy zgadza się z w dowodach. @Maqumba Chciałeś wydymać freda, a to fred wydymał Ciebie. 😄
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

maqumba3.png.d98918f45be01fd3821d371dfed904ee.png

Dodam że za nim pojazd utonie mija kilka minut. I można zobaczyć w logach że gdy sprzedałem pojazd to wyszedłem z serwera żeby sie pojawić w LS.

Jeśli administrator widział jak go tam parkuje to czemu NIKT nie widział jak go wrzucam bo na to nie ma żadnych dowodów. Tak samo pisałem przed sprzedażą że jestem przed urzędem żeby pokazać faggio.

Dodam jeszcze że nic takiego nie zrobiłem prawda zaparkowałem faggio obok wody ale od razy po sprzedaży relog do LS był robiony nie masz żadnych dowodów że go zrzucam tylko screeny które pokazują co pokazują ale to tylko dla tego że kiedy pojazd wpadnie do wody mija jakiś czas więc zrobił to ktoś kiedy byliśmy w urzędzie bo zostawiłem faggio bez ręcznego 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.