Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Network Trouble od środka

Traperhoff

Rekomendowane odpowiedzi

VAEFy8t.png

naTqDnE.png

Witam, jestem Traperhoff - Senior Pressman z Project News. W dzisiejszym artykule poruszę temat organizacji Network Trouble i przedstawię ją państwu tak bardziej od środka. Udało mi się zaobserwować, co członkowie organizacji robią w wolnych chwilach i jak spędzają wspólnie czas. Zapraszam do przeczytania tego artykułu.

VDgjwdI.png

Network Trouble

Network Trouble to organizacja utworzona 30 września bieżącego roku. Od samego powstania członkowie oraz zarząd nastawieni byli na przyjemną rodzinną atmosferę, brak sprzeczek między członkami oraz dobre samopoczucie. W organizacji jest aktualnie trzydzieści osób, aktywnie grających w wolnych chwilach. Regulamin, jak i zasady, które każda osoba musi spełniać i przestrzegać znajdują się na forum w prywatnym dziale organizacji, a także na discordzie. Osoba chcąca dołączyć do organizacji, po spełnieniu wszystkich wypisanych wymagań może złożyć podanie w odpowiednim wątku na dziale organizacji, gdzie zarząd na bieżąco sprawdza napisane podania. W organizacji także znajdziemy naprawdę sporo aut, każda osoba znajdzie coś dla siebie, bo są pojazdy zarówno sportowe, jak i zabytkowe. Osoba, która będzie nadaktywna oraz będzie w jakiś sposób pomagała zarządowi, otrzyma odpowiednią ilość plusów, a wynikiem czego będzie awans na wyższą rangę w późniejszym czasie. Sama baza, czy też siedziba tej ekipy znajduje się w Los Santos, na dzielnicy Vinewood, gdzie zmieści się naprawdę multum aut. Spędziłem sporo czasu z ludźmi będącymi w tym gangu, że tak powiem, by nie powtarzać ciągle jednego słowa i naprawdę każda osoba jest bardzo uprzejma i co ważne pomocna.

smM6NyL.png

VDgjwdI.png

Baza organizacji

Tak jak wspomniałem, baza organizacji mieści się na terenach Los Santos, konkretnie w dzielnicy Vinewood. Sam teren jest naprawdę bardzo spory i przyjemnie spędza się w nim swój wolny czas. Wszystkie auta są dla każdego członka, niezależnie od rangi. Jedyne wymagania co do aut, to odstawianie je w odpowiednie miejsce oraz zatankowanie i naprawienie po skończonej jeździe. Budynek mieszkalny natomiast jest też bardzo piękny, w środku znajdziemy sporo pokoi, gdzie każdy ma swój kącik.

E39EtzE.gif

Wnętrze organizacji równie jest bardzo ładne i tak jak mówiłem, każdy ma miejsce dla siebie, by sobie odpocząć przykładowo po ciężkiej pracy. 

wKsPOIi.gif

VDgjwdI.png

Integracja organizacji

W wolnym czasie osoby będące w organizacji mogą przejść na ławeczki z tyłu posiadłości i spędzić tam wspólnie czas, poznając się przy tym jeszcze bardziej. Głównie rozmowy toczą się na discordzie, ale w grze także można się fajnie poznawać. To naprawdę cudowne, że osoby znajdują czas, by spędzić swój czas z innymi osobami, gdzie mogą tak naprawdę gonić cały czas za swoimi wymarzonymi autami, czy też innymi celami. To naprawdę pokazuje, jak bardzo organizacja jest zgrana. Przy zdjęciu na dole, była mała atrakcja dla członków, a mianowicie ognisko. Było krótkie RP oraz wspólne spędzanie wolnego czasu.

DzgJ4FA.gif

VDgjwdI.png

Gry organizacji

Na terenie organizacji znajdują się również boiska do tenisa, gdzie chętne osoby mogą sobie pograć i po rywalizować między sobą, oczywiście zdrowo. Za domem znajdziemy również kosz do koszykówki, co też jest fajną alternatywą do rywalizacji.

4Iwjr7Y.gif

VDgjwdI.png

Nielegalne biznesy organizacji

Organizacja często bywa na strefach DM, gdzie ma trochę szemranych interesów. Po ostatniej bitwie, niestety zginął funkcjonariusz policji, którego członkowie organizacji postanowili zawiesić na tylnych drzwiach mieszkania.

0qZUGSc.gif

VDgjwdI.png

Wspólne wypady na eventy

Wspólne wypady, przykładowo na eventy to kolejna rzecz, która cechuje tę organizację. Przedstawione niżej zdjęcia dotyczą wspólnego wyjazdu na event G1, gdzie jechali gęsiego i zrobili mini konwój. Podczas tego eventu jedno z naszych organizacyjnych aut wygrało konkurs G1, a mianowicie był to Comet @Banan99.

xhtYgkM.gif

XGwBbve.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad, z jedną osobą będącą w tej organizacji @Jaroska.dff.

Gzqqb1L.png

RT: @TraperhoffJA: @Jaroska.dff

RT: Hej, mam pytanie dotyczące organizacji Network Trouble. Jak się w niej czujesz?
JA: Hejka. W organizacji czuje się bardzo dobrze, nie zamieniłabym jej na żadną inną, bynajmniej na obecny moment.
RT: A co powiesz o członkach organizacji, jacy są?
JA: Są bardzo mili oraz pomocni. Sama się zdziwiłam, że można znaleźć tak fajną ekipę w grze komputerowej. Moim skromnym zdaniem, organizacja jest najlepszą na serwerze.
RT: A jak z atmosferą, jest fajna czy można byłoby coś zmienić?
JA: Atmosfera jest bardzo przyjazna i praktycznie z każdym można się dogadać, nawiązać jakąś relacje.
RT: A auta dostępne dla członków, są dobre i wystarczające?
JA: Tak, aut naprawdę mamy sporo i każdy znajdzie coś dla siebie.
RT: Dobrze, dziękuję bardzo za wywiad, miłego wieczorku.
JA: Miłego wieczorku również.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za poświęcony czas na przeczytanie mojego artykułu, widzimy się już niebawem.

JT6VYg3.png

Autor: @Traperhoff

Grafiki: @Tomcio.

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.