Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mateusz320

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074

Login: szyms14

Nick oskarżonego: @Mateusz320

Powód skargi: oszustwo na tune

Data zdarzenia: 30.12.21

Opis sytuacji:  Gracz zgłosił się do mnie, że posiada Boxville 1.1PB, zapytałem się o tuning, napisał wyraźnie że posiada 2 klucze, a posiada w prawdzie 1. Proszę o zwrot 10.000$, nie przyjmuje żadnych wytłumaczeń oraz nie mam zamiaru się odmieniać. Sieeema

Dowody:

4 godziny temu, szyms14 napisał:

UID: 18074

Login: szyms14

Nick oskarżonego: @Mateusz320

Powód skargi: oszustwo na tune

Data zdarzenia: 30.12.21

Opis sytuacji:  Gracz zgłosił się do mnie, że posiada Boxville 1.1PB, zapytałem się o tuning, napisał wyraźnie że posiada 2 klucze, a posiada w prawdzie 1. Proszę o zwrot 10.000$, nie przyjmuje żadnych wytłumaczeń oraz nie mam zamiaru się odmieniać. Sieeema

Dowody:

Ukryj zawartość

UPS, za dużo ss'ow się wkleiło. W razie co też są Logi. Gracz potwierdził, że posiada 2 klucze. 

Teraz, Koseryk napisał:

@szyms14 można prosić o dowód w postaci screenshota z ilością kluczy w tym pojeździe?

Aktualnie niemam jak, ale mogę Cię zapewnić w 100% że posiada tylko i wyłącznie 1.

2 godziny temu, Mateusz320 napisał:

pisałem że ma drugi klucz i go ma bo boxa nieraz wypożyczałem jak chcesz scamować to niezbyt ci typie wychodzi

Kumpel, pojazd posiada dorobiony 1 klucz prawda? Więc możesz go pożyczyć jedynie jednej osobie w jednej chwili. 

Nie jestem w stanie wejść na serwer teraz. 

13 minut temu, Mateusz320 napisał:

pisałem "drugi klucz" co znaczy że oprócz ciebie ktoś inny może mieć klucz

No właśnie, @Koseryk i teraz widzisz, że pojazd posiada dorobiony 1 klucz. To wystarczy?

@Mateusz320 napisałeś, że posiada w klucze, więc nadal oczekuję na zwrot 10k. 

17 godzin temu, szyms14 napisał:

No właśnie, @Koseryk i teraz widzisz, że pojazd posiada dorobiony 1 klucz. To wystarczy?

@Mateusz320 napisałeś, że posiada w klucze, więc nadal oczekuję na zwrot 10k. 

pisałem że posiada dorobiony klucz nie klucze naucz się czytać ze zrozumieniem albo polecam okulistę

26 minut temu, Mateusz320 napisał:

pisałem że posiada dorobiony klucz nie klucze naucz się czytać ze zrozumieniem albo polecam okulistę

Pytałem się, czy posiada 2 klucze. Napisałeś, że tak. Nadal oczekuję na zwrot 10.000$. @Koseryk działają ss'y?

17 godzin temu, szyms14 napisał:

@szyms14 na serwerze często wpisywane ze posiada  dwa klucze chodzi tu oto że klucz dla właściciela i  ten drugi do przekazania (nie będę tu  wskazywać kto jest sprawcą  czy poprzedni właściciel czy ty to administracja rozstrzygnie) (pls dajce bez pkt) chce wytłumaczyć abyś nie miał kiedyś takiej sytuacji. (wiem że to bląd jest ale jak już mogłeś poprosić o ss na  imigur)

34 minuty temu, moorela-v2 napisał:

@szyms14 na serwerze często wpisywane ze posiada  dwa klucze chodzi tu oto że klucz dla właściciela i  ten drugi do przekazania (nie będę tu  wskazywać kto jest sprawcą  czy poprzedni właściciel czy ty to administracja rozstrzygnie) (pls dajce bez pkt) chce wytłumaczyć abyś nie miał kiedyś takiej sytuacji. (wiem że to bląd jest ale jak już mogłeś poprosić o ss na  imigur)

Nikogo nie będę się prosić, pytałem się a gracz zapewniał że ma 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.