Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza @Juleczka<3

.danon.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38522
Login: .danonek.
Nick oskarżonego: Juleczka<3
Powód skargi: Oszustwo przy zakupie auta
Data zdarzenia: 30.12.2021
Dowody:  Chłop podaje się za kobietę w grze, oszukuje przy sprzedaży aut
Opis sytuacji: Dziś około godziny 2.00 chciałem kupić auto Perennial (vuid 17755) Miał być w benzynie a był w dieselu, miał mieć halogeny i jakies lekkie wizu, a on tego nie posiadał, był on w przechowalni i uwierzyłem mu że wszystko posiada.
Proponował 10.500 kupiłem za tyle, a jest on wart o wiele mniej. Ponoć nie tylko mnie oszukał a też innych graczy. Od razu po zakupie auta wyszedł z gry i nie było z nim kontaktu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Nie wyszukuje go nigdzie, z gry też wyszedł 😞

Hej, po przeanalizowaniu logów sprawdziłem, iż pojazd posiada aplikację transportową oraz silnik 1.6 w Dieslu, lecz właściciel zapewniał Benzynę. Żadnej wzmianki o tuningu wizualnym w waszych wiadomościach nie zauważyłem.

@shooti 24h na odpowiedź.

12 minut temu, Koseryk napisał:

Hej, po przeanalizowaniu logów sprawdziłem, iż pojazd posiada aplikację transportową oraz silnik 1.6 w Dieslu, lecz właściciel zapewniał Benzynę. Żadnej wzmianki o tuningu wizualnym w waszych wiadomościach nie zauważyłem.

Mówił coś o jakiś halogenach czy coś, no ale miał być w pb to sam fakt, że za prawie czystego perka zapłaciłem 10500 😞

28 minut temu, Koseryk napisał:

Kupiłem od kogoś pojazd pod zarobek i zapewniano mnie, że ów pojazd posiada benzynę. Mój błąd, że nie sprawdziłem tego. Co do tego, że niby uciekłem po sprzedaniu pojazdu, to nie. Po prostu nie miałem już co robić na serwerze.

17 minut temu, danonekk napisał:

Mówił coś o jakiś halogenach czy coś, no ale miał być w pb to sam fakt, że za prawie czystego perka zapłaciłem 10500 😞

czysty? sama aplikacja przewozowa przewyższa cenę pojazdu. Na spokojnie możesz sprzedać jeszcze drożej jak poszukasz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.