Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z użytkownikiem bialyja.

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

2sj0fKO.png
naTqDnE.png

Uszanowanie! Słyszeliście drodzy Państwo o graczu, który spędził 24 godziny na pracy magazyniera i zarobić sporą gotówkę?
Mowa tutaj oczywiście o użytkowniku bialyja, który jak postawił, tak zrobił!
Ile zarobił? Czy było warto? Czy spędził 24 godziny na innych pracach? Czym jest szkoła leśna? O to, jak i wiele innych zapytałem właśnie tego użytkownika!

Zachęcam każdego do zapoznania się z wywiadem.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @bialyja

R: Witam, Senior Reporter AlimentoS z redakcji Project News. Mógłbym zadać Ci kilka pytań?
U: Siemanko! Tak, oczywiście.

R: Mało kto może wiedzieć, ale mój dzisiejszy gość - bialyja - spędził 24h na pracy magazyniera, tym samym zarobił niezłą sumkę. Mimo wszystko zacznijmy od samego początku. Od kiedy jesteś związany z MTA? Jak dowiedziałeś się o tej gierce?
U: Swoją przygodę z MTA zacząłem w 2015 r. Dowiedziałem się o niej dzięki mojemu koledze z podstawówki.

R: Jak wspominasz tamten moment, swoich początków z MTA? Jakie było Twoje pierwsze wrażenie?
U: Zacząłem grać na upadłej legendzie MTA - pylife. Był to okres przedświąteczny i akurat wprowadzili na serwer zimę. Strasznie mi się spodobał klimat samej gry i lubię wracać do tamtych czasów, wspominając je.

enIRSjM.png

R: Od kiedy jesteś graczem ProjectRPG? Było warto zajrzeć na ten serwer?
U: Na ProjectRPG zawitałem 17 listopada 2020 roku i bardzo dobrze oceniam ten serwer.

R: Byłeś lub jesteś w jakieś organizacji, biznesie, bądź frakcji? Co możesz o nich powiedzieć?
U: Niestety swoją przygodę na serwerze zacząłem "odwalając" i nie miałem okazji przynależeć do żadnej z frakcji, czy też biznesu, ale rozważam w przyszłości zgłoszenie się do takowych. Myślę, że mam szanse na przyjęcie, ponieważ przeszedłem reformacje i nie miałem zabranego prawa jazdy od prawie miesiąca. Natomiast jeśli chodzi o organizacje, to obecnie jestem w organizacji #SKYTEAM.

R: Wróćmy do tematu numer jeden, co skłoniło Ciebie do spędzenia 24 godzin w jednej pracy?
U: Miałem nadmiar wolnego czasu przez naukę zdalną, a z racji, iż zawiesili mi prawo jazdy, to pomyślałem, że zacznę prace jako magazynier. Godziny mijały, aż w międzyczasie wpadłem na pomysł przepracowania tam 24h bez przerwy. Jak widać, dotrwałem do końca.

R: Miałeś jakieś przerwy typu "AFK" bądź problemy np. z łączem internetowym?
U: Problemów z internetem nie miałem. Natomiast byłem parę razy AFK w celu skorzystania z toalety, wypuszczeniu psa do ogrodu czy też przygotowaniu sobie jedzenia.

R: Chyba najbardziej wyczekiwane pytanie przez naszych czytelników. Ile udało Ci się zarobić? Jesteś zadowolony z tej kwoty?
U: Łącznie z premiami godzinnymi udało mi się zarobić +/- 85 tysięcy. Zarobek w przypadku "wyzwania" był sprawą drugorzędną, więc jako taki dodatek jestem zadowolony.

m0ygjq9.png

R: Super! Na swoim profilu informowałeś swoich graczy, że podejmujesz się przepracowania 24 godzin, lecz tym razem na kosiarkach. Udało Ci się?
U: Niestety nie. Miałem wielokrotnie problemy techniczne z mojej strony, jak i ze strony serwera... praca kosiarek jest bardzo "zbugowana". Parę razy zostałem przeniesiony za płot, co skutkowało zakończeniem pracy.

R: Masz za sobą jakieś inne próby spędzenia 24h na jakieś pracy dorywczej? 
U: Nie, była to moja pierwsza próba.

R: Rozumiem, a jakieś plany, żeby spędzić kolejne 24h na jakieś pracy dorywczej, bądź np. frakcji? 
U: W przyszłości mam zamiar podjąć się próby spędzenia 24h jako kurier.

R: Życzymy powodzenia! Grasz w jakieś inne gry poza MTA? Jak tak, to jakie to tytuły?
U: Ostatnimi czasy rzadko gram w inne gry, a jeśli już zagram to w brawl stars z mamą.

R: A przechodząc do świata rzeczywistego, co robisz na co dzień? 
U: Z hobby jestem wędkarzem i akwarystą. Na co dzień chodzę do szkoły leśnej.

R: Na czym polega szkoła leśna? Kto może się tam dostać?
U: Polega na przygotowaniu do zawodu leśnika. Uczę się wszystkiego, co związane z lasem. Dostać się do niej może każdy, ja nie mam w rodzinie nikogo, kto pracuje w lesie i jestem w niej wyłącznie z własnej inicjatywy.

iFTsbg8.png

R: Rozumiem, masz jakieś plany na przyszłość na serwerze, jak i w świecie rzeczywistym? 
U: Na serwerze mam w planach zgłoszenie się na prezentera w radiu bądź do jakiejś frakcji. W świecie rzeczywistym chcę otworzyć warsztat samochodowy lub sklep akwarystyczny.

R: Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! Skąd pomysł na Twój nick?
U: Pomyślałem, że imię jako nick jest mało kreatywne, więc przy rejestracji wymyśliłem bialyja.

R: Rok 2022 coraz bliżej, masz jakieś postanowienia?
U: Jeszcze nie mam postanowień na nowy rok.

R: Myślę, że zbliżamy się ku końcowi naszej rozmowy. Chciałbyś kogoś pozdrowić? 
U: Pozdrawiam wszystkie mniejszości etniczne.

R: Oczywiście pozdrawiamy! Życzę Ci kolejnych sukcesów na serwerze, jak i w świecie rzeczywistym oraz szczęśliwego nowego roku! Dzięki wielkie za poświęcony czas, trzymaj się!
U: Dziękuje, wzajemnie i pozdrawiam!

JU1OwME.png

JT6VYg3.png

Autor: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek.cj
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.