Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Moderatorem - Ka3r

Miroslaw*

Rekomendowane odpowiedzi

BkamDy2.png

Witam! Z tej strony Junior Pressman Miroslaw* z Project News.
Dziś poprosiłem o wypowiedz jednego z członków administracji. Posłuchajcie co ma do powiedzenia!

wywiad.png.2621794d1bdebb26f46f297a05391575.png

R: Redaktor @Miroslaw*          |          M: Moderator @Ka3R

R: Witam! Z tej strony Junior Pressman Miroslaw* z Project News.
M: Witam.

R: Czy chciałbyś udzielić wywiadu?
M: Pewnie.

R: Okej! Możesz się przedstawić oraz powiedzieć coś o sobie?
M: Jestem Moderatorem, Firefighterem I stopnia w San Andreas Fire Department na naszym pięknym serwerze.

R: Posiadasz jakieś hobby lub marzenia, do których spełnienia dążysz w życiu realnym?
M: Chciałbym zostać psychologiem, po ukończeniu szkoły wybrać się na odpowiadający temu kierunek.

R: Rozumiem. Przejdźmy do świata wirtualnego. Grasz jeszcze w jakieś tytuły poza grą Multi Theft Auto?
M: Tak jak większości nastolatków moim ulubieńcem jest League of Legends.

R: Opowiesz nam, jak rozpoczęła się twoja przygoda na serwerze ProjectRPG? Skąd oraz kiedy trafiłeś na ten serwer?
M: Konto założyłem 27 maja 2020 roku, zgarniając tym 601 UID, o serwerze dowiedziałem się z przypadkowej reklamy na Discordzie którą rozsyłał jakiś zwykły gracz!

R: Jak już wiemy, znajdujesz się w gronie Administracji serwera na randze Moderatora. Co znajduje się w liście Twoich obowiązków na randze oraz jak sobie z nimi radzisz
M: Tak jak każdy z administracji, pilnuje porządku na serwerze, pomagam tym, którzy tego potrzebują, ale też karze. Możliwe, że niektórzy już wiedzą, ale jako jedyny moderator zajmuje się także działem skarg na forum, każdą sytuację trzeba analizować po 10 razy, nie jest to łatwe.

R: Należysz do jakiegoś biznesu serwerowego? 
M: Jakiś czas temu należałem do serwerowego radia, lecz nie miałem na nie czasu.

R: Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze? Czy żałujesz tego czasu?
M: Na ten moment 1620 godzin, nie żałuje ani minuty. Serwer dał mi ogromne możliwości rozwoju i potężną wiedzę na różnorakie tematy.

R: Co osiągnąłeś, grając na serwerze?
M: Na pewno zaufanie większości osób, które poznałem, co do znajomości - zawarłem ich naprawdę dużo i jestem z tego dumny. Jeżeli chodzi o kwestie majątkowe, zbytnio nie ma o czym mówić, cały swój majątek zawdzięczam odbieraniu nagrody dziennej, dziś mam 430 dzień i jestem drugą osobą na serwerze z największą ich ilością. Pozwoliło mi to na zakup przyzwoicie ztunowanego Sultana i Phoenixa, w bankomacie trzymam też ponad milion dolarów na czarną godzinę.

R:  Do jakiej organizacji należysz? Opiszesz nam ją krótko?
M: NieTykalni, organizacja głównie pod strefę DM.

R: Dobrze, możesz powiedzieć nam czy masz momenty, kiedy chcesz odejść z rangi serwerowej?
M: Kiedy starasz się, jak możesz, dajesz z siebie wszystko a inni i tak chcą ci w tym przeszkodzić. Receptą jest niezwracanie na to uwagi i robienie dalej to, co się lubi.

R: To już koniec moich pytań, chciałbyś coś dodać, może kogoś pozdrowić?
M: Pozdrawiam dobrego chłopaka, z którym właśnie patroluje ulice San Andreas @cyprian

R: Również pozdrawiam oraz życzę sukcesów w życiu prywatnym, jak i wirtualnym!
XGwBbve.png
q2so8FB.gif

JT6VYg3.png

Autor: @Miroslaw*
Grafiki: @Aiishan

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.