Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Kacperitost25

koksixx

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34080
Login: koksixx
Nick oskarżonego:  Kacperitost25
Powód skargi: scam / oszustwo 
Data zdarzenia:  od19.20.2021 do 26.12.2021
Dowody:543992509_Zrzutekranu(303).thumb.png.1c239134bed4a193ca5f7b9de8c93df5.png
Opis sytuacji: To tak cała akcja rozgrywała się na giełdzie sf , gracz zapytał się czy morze pojazd kupić w raty powiedziałem mu że bez problemu poszliśmy do wymiany i poszła wymiana spisaliśmy wszystko całą umowę na dc jak widać w zakładce dowody . Minoł dziś termin spłaty rat czyli tydzień gracz nic nie wpłacał do tej pory i przestał odpisywać na diskordzie . Pytałem się go co i jak czy wraca bo gracz pisze mi że nagle wyjechał za  granicę jak widać na 2 ss . Na umowie była mowa o terminie tydzień do dwóch jak on zaproponował napisałem mu że tydzień minie i nie będzie mia kasy to żeby się kontaktował . Gracz wcale nie odpowiada nie wiadomość na discordzie dlatego piszę skargę bo oficjalny termin to tydzień jak widać gracz nie odpowiada nic nie piszę to dla mnie sprawa oczywista że raczej nie dostanę reszty gracz dał mi 25k na starcie ma do spłaty 175k nic nie odpisuję dlatego piszę te skargę . Moje oczekiwania co do tej sprawy to zbanowanie gracza i zwrot pieniędzy lub samochodu . 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1247512246_Zrzutekranu(313).thumb.png.f81b80e50c9905d3ce204d32c4e8408d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.