Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na pracownika Olki

dolny_poklad

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick oskarżonego/nych: Olki
  • Data oraz godzina zajścia incydentu:  1440  dnia 25.12.2021
  • Opis sytuacji: Podczas wyjeżdżania z eventu G1, który był organizowany w tym czasie gracz/pracownik SAFD @Olki zabierał i stawiał barierki przy wyjeździe przy czym uszkadzał pojazdy stojące lub wyjeżdżające z eventu gdy chciałem zwrotu kosztu naprawy zderzaka ( jakieś 25$) , który został uszkodzony poprzez poczynania tego gracza, gracz tylko  krzyczał na VC że mam wyjechać i tyle. Pieniędzy nie dostałem a wystarczyło by 25$ bym nie musiał pisać tej skargi.
  • Dowody odnośnie sprawy: https://imgur.com/a/8biBZ6T
  • Proponowana kara: Nie wiem jaki jest wasz "taryfikator" kar za poszczególne przewinienia więc pozostawiam to dla was.
  • Coś od siebie: Mam nadzieję że następnym razem tego typu sytuacja się nie powtórzy a pracownik zostanie słusznie ukarany tak jak należy.

Shalome, Volunteer Firefighter, Olki.

Barierkę przed pojazdem gracza, którego nick zaczyna się na p, nie pamiętam dokładnie postawiłem przez przypadkowe kliknięcie lewego przycisku myszy.

Jeśli chodzi o zniszczenie pojazdu to brama była otwarta do godziny 14:35, a na jakiś czas usuwałem barierki, aby gracze którzy odpadli mogli wyjechać z eventu. Bezczelnie wjechaliście przez zamknięta brame i ja chcąc temu zapobiec postawiłem barierkę gdy wjeżdżałeś, abyś nie przekroczył zamkniętego terenu G1. Zniszczyłem ci pojazd, na twoje życzenie.

28 minut temu, Olki napisał:

Shalome, Volunteer Firefighter, Olki.

Barierkę przed pojazdem gracza, którego nick zaczyna się na p, nie pamiętam dokładnie postawiłem przez przypadkowe kliknięcie lewego przycisku myszy.

Jeśli chodzi o zniszczenie pojazdu to brama była otwarta do godziny 14:35, a na jakiś czas usuwałem barierki, aby gracze którzy odpadli mogli wyjechać z eventu. Bezczelnie wjechaliście przez zamknięta brame i ja chcąc temu zapobiec postawiłem barierkę gdy wjeżdżałeś, abyś nie przekroczył zamkniętego terenu G1. Zniszczyłem ci pojazd, na twoje życzenie.

Co do  "beszczelnego wjechania przez zamknieta brame" braliśmy udział w raz z gurny_pokład w tym evencie i wyjechaliśmy na dosłownie 2 sekundy (kwestia zatrzymania się pojazdu i cofnięcia nim) poza bramę która była otwarta. Betonowa barierka została postawiona dopiero kiedy chciałem wrócić na event. A co do barierki postawionej przed graczem z nikiem na "p" to przez tą barierkę gracz z admirala wjechał do niej i rozbił swój samochód

Sprawę rozpiszę jak najkrócej się da, ponieważ nie opłaca się tego komentować zbytnio. My, jako struktura SAFD nie mamy w obowiązku zabezpieczać takich zdarzeń ze względu na to, iż jest to w większym procencie robota SAPD, dlatego w tym momencie powinienem zakończyć to, lecz przejdźmy do ważniejszych informacji.

1. Dowody, które są ukazane nam, pokazują jak mój pracownik Olki jest dość daleko na swoje od barierki, musiałby przebiec dość szybko, więc barierka była już wcześniej postawiona - w sprawie jej pogadam z pracownikiem, aby następnym razem uważał na błędy przy zabezpieczeniach. Prócz tego widzę na dowodzie, że auto wjeżdża w barierkę oraz że jest parunastu ludzi, tyle z dowodów.

2. Tak jak wspominałem, priorytet w zabezpieczeniu posiadają SAPD - widzę że również są tam, więc wszystkie procedury były wykonywane dobrze, skoro nie interweniowali.

Kończąc sprawę, skargę zamykam i odrzucam, pozdrawiam @Reiji_Sakamaki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.