Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na szewczykk

pcv

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 28658
Login: e_zbychu
Nick oskarżonego: szewczykk
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu 
Data zdarzenia: 24.12.2021
Dowody: [2021-12-24 13:12:53] [Output] : (375) szewczykk: Sultan Combi FT bez Nitra, baku, szyb, abs, mzn 
Opis sytuacji: Mialo byc FT bez tych rzeczy wyzej wymienionych a brakuje poszerzen z przodu, lpg 75 (jest zamontowane 50), i aplikacji transportowej. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nw ziomek po wymianie z gierki wyszedl @szewczykk

Ostatnia wiadomość usunąleś w której napisałeś "odmiana" więc nie udawaj głupiego XD 

Na szczęście za marzenia nie karają. Koło 16 wbije na serwer to cofkę zrobimy. Dzięki skończyłem dyskusje

Przyznałem się że zajebalem się w akcji i myślałem że ma posz. Itd odziwo na dsc szło się dogadać ale zgaduje że jakiś ziomek ci powiedział że możesz hajs wyciągnąć ale nie tym razem 

Ja chcę oddać 16k za posz. Przód lvl2 bo ich nie ma a nie powiedziałem o tym koledze kupującemu. Na nic więcej nie został okłamany bo wszystko się zgadza.

Ziomek jeszcze wczoraj chciał żebym oddał hajs właśnie za braki a dzisiaj już zmienił zdanie. Ciężko się z chłopem dogadać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.