Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ziomniok - oskarżony przez eas_y

eas_y

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Ziomniok 
Data zdarzenia:  24.12.2021r. ~12:50
Opis zdarzenia: Wracam sobie z pracy sweapera i dostaje wiadomość od Pana Ziomniok, że odholuje mi auto jeżeli go nie przestawię bo ponoć stoi na dwóch miejscach parkingowych. Oburzyła mnie ta informacja, zacząłem się z nim kłócić stojąc w sweaperze koło auta, nie chciałem go przestawić bo na mapie jest śnieg, przez który nie widać lini na których stoi auto, a ja miałem sweapera który był w tym momencie ciężko dostępny. Mimo, że obok stały inne uszkodzone, jak i również stojące jak mój sultan auta to Pan Ziemniok stwierdził, że wykorzysta swoją władzę i odholuje moje auto tak naprawdę bez podstawy(warto zauważyć, że koło auta zmieściły by się jeszcze dwa samochody, więc nikomu on nie przeszkadzał, a na przeciwko stał Clover który był doszczętnie zniszczony i nie miał ręcznego). Skoro na mapie jest śnieg i nie widać lini to szanujmy się, nie jest to podstawa do zabierania auta 🙂.  Jako dowód dołączam ss'a na którym widać jak Pan Ziomniok zakłada blokadę na koło.  A tak wracając do innych uszkodzonych aut to dołączę jeszczę ss'a rozwalonego Clovera bez ręcznego który stoi tam od początku zaistniałej sytuacji.
Dowody:  

Spoiler

843301564_Beztytuu.thumb.png.0b1ab14d81587167c950b6eb871a35a9.png2.thumb.png.b03da8e5ae8a4a6721a663e9feb14380.png

9 minut temu, Ziomniok napisał:

image.png.b3eb5ca7a6e078332b3f6e7be5de7208.png

Jak widać autko zostało zaparkowane idealnie na 2 miejscach parkingowych, chciałem być miły i poprosić tego oto Pana o przeparkowanie, jednak zostałem jedynie obrażony, a właściciel pojazdu mimo próśb nie przeparkował samochodu.

Auta nie przeparkowalem bo jak mówiłem, śnieg jest na serwerze, nie moja wina, że Ty grasz bez niego, a ja przez to muszę tracić zarobek. A pomijając już ten fakt to stając tak zrobiłem tylko dodatkowe miejsce na kolejne auto, a Ty nadal wolałeś się zająć sultanem niż cloverem bez ręcznego stojącego jeszcze wtedy na środku XD. Jeżeli nie zachowujesz się jak człowiek to nie dziw się, że puściły mi nerwy i napisałem, że masz ,,kija w dupie"

Panie Bracie, waszmość Panie stawiam ja się na wezwanie.

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji - Twierdzenie mówiące, jakobym dopuścił się czynu powszechnie uważanego za niesłuszny, jest błędne! Uskuteczniałem jedynie powierzone mi obowiązki, czyli m.in holowanie nieprawidłowo zaparkowanych wehikułów. Waćpański wóz został zaparkowany haniebnie źle. Nie przystało mi więc zachowywać się prokrastynacyjnie i zrobiłem to, co należało do powinności.

Z poważaniem Ziomniok

2 minuty temu, Ziomniok napisał:

Panie Bracie, waszmość Panie stawiam ja się na wezwanie.

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji - Twierdzenie mówiące, jakobym dopuścił się czynu powszechnie uważanego za niesłuszny, jest błędne! Uskuteczniałem jedynie powierzone mi obowiązki, czyli m.in holowanie nieprawidłowo zaparkowanych wehikułów. Waćpański wóz został zaparkowany haniebnie źle. Nie przystało mi więc zachowywać się prokrastynacyjnie i zrobiłem to, co należało do powinności.

Z poważaniem Ziomniok

Twoja wypowiedź jest żałosna. Dobrze wiesz, że mając włączony śnieg nie widać tekstur linii parkingowych, a śniegu nikt mi nie może zabronić. Pojazd nikomu w niczym nie przeszkadzał, a Twoja interwencja byłaby jak najbardziej podstawna w momencie w którym nie ma śniegu na serwerze, ale nie w tym momencie. Nie potrafisz po prostu przyznać się do błędu. Przykro mi, ale ja swojego błędu nie widzę kiedy tekstury gry nie pozwalają mi na zobaczenie linii. 

Ja wszystko rozumiem można mieć śnieg włączony i linii nie widzieć, ale po prośbie przeparkowania auta można to zrobić. Nie trzeba przerywać do razu swojej pracy. Wystarczy napisać że zrobi się to za ileś min. , nie trzeba się oburzać i pisać, że auta nie przeparkujesz.

image.png.0f65d19a196271eb9185852c2e736c9b.png

6 minut temu, Ziomniok napisał:

Ja wszystko rozumiem można mieć śnieg włączony i linii nie widzieć, ale po prośbie przeparkowania auta można to zrobić. Nie trzeba przerywać do razu swojej pracy. Wystarczy napisać że zrobi się to za ileś min. , nie trzeba się oburzać i pisać, że auta nie przeparkujesz.

image.png.0f65d19a196271eb9185852c2e736c9b.png

A ten ss został zrobiony jak już zabrałeś mi auto na lawetę z blokadą na kole, a więc co Ty próbujesz? Przed tym jak założyłeś blokadę nie pisałem nic w tym stylu poza tym, że masz ,,kija w dupie" 🙂

A po drugie jak napisałem, że teraz auta nie przeparkuje to pobiegłeś założyć blokadę, a więc o czym my mówimy?

Czyli reasumując, nie widziałeś linii parkingowych, ponieważ miałeś włączony śnieg. Po tym jak przyjechałem poinformowałem Ciebie że twój pojazd jest źle zaparkowany, po mojej wiadomości dowiedziałem się że auta nie ustawisz poprawnie. Więc auto zostało odholowane, a w całej tej sytuacji jedyną twoją obroną był źle zaparkowany inny pojazd. 

Po tym wszystkim można wywnioskować iż  śnieg zwalnia Ciebie z odpowiedniego parkowania, więc idąc tym tokiem myślenia ludzie nie czytający regulaminu są z przestrzegania jego zwolnieni, bo w końcu oni go nie widzieli czyli go nie ma.

Godzinę temu, Ziomniok napisał:

Czyli reasumując, nie widziałeś linii parkingowych, ponieważ miałeś włączony śnieg. Po tym jak przyjechałem poinformowałem Ciebie że twój pojazd jest źle zaparkowany, po mojej wiadomości dowiedziałem się że auta nie ustawisz poprawnie. Więc auto zostało odholowane, a w całej tej sytuacji jedyną twoją obroną był źle zaparkowany inny pojazd. 

Po tym wszystkim można wywnioskować iż  śnieg zwalnia Ciebie z odpowiedniego parkowania, więc idąc tym tokiem myślenia ludzie nie czytający regulaminu są z przestrzegania jego zwolnieni, bo w końcu oni go nie widzieli czyli go nie ma.

Reasumując uważasz się za króla serwera, piszesz tu jedno, a robiłeś drugie XD. Zapytałeś czy przestawię auto, napisałem, że teraz nie bo stracę sweapera których nie ma bo ludzie jeżdzą, a oznacza to, że tracę zarobek. Jakbyś był taki wyrozumiały to nie zakładałbyś blokady na koło od razu po tym jak napisałem, że teraz nie przeparkuje. A w ciągu dalszym nie wiem czy bardziej przeszkadzał w tamtym momencie sultan który stał tak, że robił dodatkowe miejsce do zaparkowania, czy clover bez ręcznego którego nie chciałeś ruszyć, bo musiałeś pokazać swoją władzę i zabrać pojazd który nikomu w tym momencie nie przeszkadzał 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.