Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krecik_2115

Dyzio.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:41849
Login:Dyzio.
Nick oskarżonego:Krecik_2115
Powód skargi:Oszustwo na v-maxie pojazdu
Data zdarzenia:22.12.2021  21:01
Dowody:[2021-12-22 21:01:30] [Output] : << [227] Krecik_2115: nie pamietam dokladnie ale +/- 190
Opis sytuacji:Kolega @Hyzio.. spytał się Krecika przed wymianą.Bo ja mam Mute,ile jedzie Solair napisał to co podane wyżej,Jedzie tak naprawdę 165.Chciałem się odmienić,ale gracz Odmawia wymiany.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:https://imgur.com/a/aCGgBQY

Opisując sytuacje z mojego punktu widzenia widzę to tak odwołam się tu do punktu 12 i 12.2 przytoczę je tu

12. Zabrania się oszukiwania Graczy oraz Administracji.

12.2. Zabrania się oszustw przy składaniu ofert wymiany lub/oraz stawiania niedokładnego opisu dla osiągnięcia korzyści. **

nie oszukałem tu gracz ponieważ napisałem ,,nie pamietam dokladnie ale +/- 190" co oznacza ,że nie znam v-max tego pojazdu otrzymałem go w wymianie nie jeździłem nim .

opisując drugie oskarżenie nie odmówiłem odmiany tylko ,że auto zostało już przez moją osobę sprzedane i nie było możliwości odmiany (nie ma przedstawionego żadnego dowodu) 

Przytaczają ze słownika języka osobowego słowo czy też znak +/- oznacza ,,Wyrażeń potocznych mniej więcej, plus minus w znaczeniu ‘około’ nie należy przytaczać dosłownie

12.2 Punkt mówi ze zabrania się stawiania niedokładnego opisu dla osiągnięcia korzyści.A ty Właśnie @Krecik_2115 nie podałeś dokładnego Vmaxu jak Kolega pytał.Czekam na odpowiedz Moderatora w tej sprawie.

A poza tym oglaszaleś 20min po wymianie ze sprzedasz eleganta,A Pisane bylo od razu po wymianie do ciebie.Wiec tu nie kłam,bo zaraz logi wygrzebie

22 godziny temu, Ka3R napisał:

W takim razie  @Krecik_2115jeżeli odmiana jest niemożliwa, zobowiązuje Cie do zapłaty 15.000$ jako dopłata za stratę gracza. Ile czasu potrzebujesz? 

Obecnie jestem na fazie zbieranie pieniedzy postaram sie jak najszybciej do jutra 28.12.2021 do godziny 20:00 odam najpozniej @Dyzio. mógł bym prosić twoje uid ,zeby mogl wykonac przelew?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.