Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Stracone kilogramy na kutrach

F0R4L.

Rekomendowane odpowiedzi

Pracując na kutrach przez 3 godziny dostalem networka nie był on z mojej winy ponieważ w tym samym czasie siedziałem na lekcji i wszystko było w porządku

Nie ukrywam, jestem mega zdenerwowany tą sytuacją ponieważ wiele innych rzeczy mogłem zrobić przez ten czas a nie pracować przez ten czas i wszystko stracić.

Bardzo bym prosił o zwrot pieniędzy.

SS: https://imgur.com/lxNTIOh

Jeszcze chciałbym dodać ze jest to juz drugi raz w ciągu 24 godzin więc jestem juz naprawde zdenerwowany 😞

Pracując na kutrach 2h pojechałem sprzedać kg miałem ich aż 1,5k jak popłynełem je sprzedać nakliknąłem sprzedaj ryby suma pieniędzy to 9k  odrazu wyszłem pieniędzy nie mam godzin też nie,  uważam to za błąd serwera, chciałbym odzyskać pieniądze bo naprawde żal mi tych godzin 

a szczególnie pieniędzy

niestety ss nie mam 😞 nie spodziewałem sie potym że może mi sie tak stać zawsze wypłacało mi pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.