Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza frendzel

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16265
Login: Bad3jowski
Nick oskarżonego:frendzel
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu 
Data zdarzenia: 20.12.2021
Dowody: (82) frendzel: [S][W]Cadrona 6NS PFT bez nitra,baków,licznika !!! (Lampy Lazury,Szyby 80%,Zestaw W) !!! [S/W] DOMEK W PC !!! mta-screen_2021-12-20_08-32-56.thumb.png.f4b4a8f2477adc724cf3483eec546e2f.png
Opis sytuacji:Jak się również okazało cadrona nie posiada mzn [modułu zmiany napędu}
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:>> [82] frendzel: informuje o skardze

Dobra, a więc tak, nie zrobiłem tego celowo ponieważ ja nie liczę  np cb radia i mzn do tuningu bo kto co lubi, może inni tak ale ja nie.

Pierwsze co zaproponowałem Bad3jowi to odmiana jak coś mu nie pasuje, ja oddaje 209.999 a on oddaje furkę. Pieniędzy na mzn nie mogę dać ponieważ ciężko zbieram na wymarzone autko.

(dlatego proponuje odmianę) Bad3j nie chcę dlatego zostawiam to administracji. 

Nieźle, auto sprzedałem ci tanio bo 210k tylko a ty chcesz zebym ci oddal jeszcze 75k? no co ty. najlepiej to niech admin zdecyduje czy mamy robić odmianę a nie ty. Moim zdaniem jest to bardzo dobre rozwiązanie.

z takim tuningiem jak cedrone byś nie kupił innego auta w takiej cenie.

@Bad3jowski Co ty w ogóle odwalasz? Próbujesz wyłudzić pieniądze od @frendzel na jakieś MZN. Nigdzie nie ma dowodów na to że ci mówił że ma MZN więc nie ma takiego prawa zapłacić ci 75.000$ za te MZN. I na przyszłość zastanów się co robisz bo to jest żałosne tak samo jak idziesz i piszesz do typów którzy są zainteresowani moimi furkami a ty piszesz np. oj gówno nie bierz tego albo przepłacić lub co najgorsze oszust!  

xD

Robimy odmianę albo zostawiamy, ty nie chcesz odmiany a ja nie chce płacić ci AŻ 75k na jakieś mzn które nie jest nikomu potrzebne i pewnie i tak nie zamontujesz....

to jest bardzo dużo kasy a auto sprzedałem ci w dobrej cenie. policz sobie 210k - 75k = 135k. Jest to moim zdaniem i nie tylko żałosne że próbujesz jeszcze wyłudzić kasę...

Ja zrobiłem to nieświadomie bo ja tego nie uważam za coś co daje ft albo coś potrzebnego do tuningu. Ode mnie tyle. Niech jakiś admin się wypowie na ten temat.

A tobie ciężko pojąć że kasy nie wydaje i nie dam ci na mzn? NIECH ADMIN ZDECYDUJE CZY ROBIMY ODMIANE... Jest to dla mnie jedyne rozwiązanie tak naprawdę. A odmiana to bardzo dobry pomysł, widać ewidentnie że próbujesz wyciągnąć ode mnie jak najwięcej kasy...

(i nie mów do mnie mordo)

I tak auto sprzedałem ci mega tanio, jest dużo innych osób niż ty które by kupiły te cacko i nie szukały problemów. 

No to czekamy na administrację, lubisz się wzbogacać na wpadkach i problemach innych dlatego się dorobiłeś na patriota, jesteś fałszywy i tyle.  A inni gracze go nie sprzedawali za taniej niż 200k więc no, masz jakiś problem to dawaj urząd i robimy odmianę a nie się zachowujesz jak dzieciak jakiś...

I jak coś ty też tu nie masz za wiele do gadania tylko administracja.

Trochę scam poleciał na ten mzn ale imo giga słabe zachowanie @Bad3jowski bo lepiej jest się dogadać a nie robić spiny i według mnie cofnięcie transakcji również jest najlepsza opcją. Trochę chamsko

I jeszcze na przyszłość przed transkacją polecam poświęcić tą minutę czasu żeby podjechać na diagno i zapobiec takim sytuacja

@Bad3jowskiJeżeli aż tak bardzo zależało ci na tym mzn i radiu, to czemu po prostu nie spytałeś, na ogłoszeniu też nie było tego, dla mnie zbyt cwaniackie i chamskie zachowanie którym chcesz postawić na swoim mimo że brakuje już ci argumentów, frendzel dał najlepsze rozwiązanie czyli odmiana, nikt na tym nie straci a ty dalej drążysz w to 75k xD (Tak wiem punkty 🙄)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.