Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza GucioPesteczka

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27379
Login: mientos.
Nick oskarżonego: @GucioPesteczka
Powód skargi: Celowy taran

Data zdarzenia: 18.12
Dowody:  https://imgur.com/a/Alo6cCA tutaj mam dwa filmiki

Opis sytuacji: celowy taran poprostu
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: oznaczylem bo w grze mam mute

Szczerze przy obejrzeniu dowodów stwierdzam że faktycznie wjechałem w niego lecz z mojej perspektywy to wyglądało innaczej i jak i w 1, i jak w drugiej sytuacji ominęłem go bezproblemowo być może to było spowodowane tym że miałem większy ping od kliku dni ale jako celowy taran nie uznałbym  tego i można było się dogadać jakoś 😄

1 godzinę temu, GucioPesteczka napisał:

Szczerze przy obejrzeniu dowodów stwierdzam że faktycznie wjechałem w niego lecz z mojej perspektywy to wyglądało innaczej i jak i w 1, i jak w drugiej sytuacji ominęłem go bezproblemowo być może to było spowodowane tym że miałem większy ping od kliku dni ale jako celowy taran nie uznałbym  tego i można było się dogadać jakoś 😄

To było celowe

w pierwszej sytuacji nawet nie wiem co się stało bo jadę prosto a nagle 4 obroty zrobiłem i przelecialem 100 metrów lecz zawracałem bo ziomek na dc z którym rozmawiałem powiedział żebym wrócił na spawn sf po niego co ostatecznie się nie udało bo jednak w ls był XD a co do tego "taranu" normalnie wyminełem cię z mojej perspektywy ale cóż miałem wtedy 100-200 pingu i trochę mogło to inaczej wyglądać. A co do drugiej jak mówiłem driftem ominęłem cię ale to ten sam dzień i ping też więc mogło coś cofnąć. Wielkie szkody jakoś ci się nie stały max 50$ za naprawy co mogłeś się dogadać jak człowiek o oddanie pieniędzy a ja za szkody oddaję jeśli podesłałbyś mi ss albo filmik jak wjeżdżam w ciebie.

4 minuty temu, GucioPesteczka napisał:

w pierwszej sytuacji nawet nie wiem co się stało bo jadę prosto a nagle 4 obroty zrobiłem i przelecialem 100 metrów lecz zawracałem bo ziomek na dc z którym rozmawiałem powiedział żebym wrócił na spawn sf po niego co ostatecznie się nie udało bo jednak w ls był XD a co do tego "taranu" normalnie wyminełem cię z mojej perspektywy ale cóż miałem wtedy 100-200 pingu i trochę mogło to inaczej wyglądać. A co do drugiej jak mówiłem driftem ominęłem cię ale to ten sam dzień i ping też więc mogło coś cofnąć. Wielkie szkody jakoś ci się nie stały max 50$ za naprawy co mogłeś się dogadać jak człowiek o oddanie pieniędzy a ja za szkody oddaję jeśli podesłałbyś mi ss albo filmik jak wjeżdżam w ciebie.

nie tłumacz sie śmigałeś za mna całą mape zeby tylko staranować 

Ty myślisz że taranowanie mnie jara ? ja jak mi się nudzi a do pelnej godziny czasu na serwie zostało mi kilka minut no to latam se po mapie stratumem bo fajnie nim się driftuje a jak wsadzilem zestaw to w ogole git, ale wracając do tematu to często zdarzy się kogoś ztaranować, w ten sam  dzień taksówkarza rozwalilem calego lecz oddałem 50$ mu . I tłumaczę się bo dostałem skargę z mojego punktu widzenia za nic, to co mam powiedzieć, że tak tak nie ztaranowalem cie ale przyjmuje prawko na tydzień, a tak nie zrobię bo to sensu nie ma. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.