Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

baziu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: baziu
Nick oskarżonego: @WhiteTiger
Powód skargi: Bezpodstawne oraz pochopne nadawanie kary.
Data zdarzenia: 18 grudnia 2021, 18;50
Dowody: 

Spoiler

Opis sytuacji: Witam, dzisiejszego zimowego dnia w godzinach popołudniowych kierowałem się pojazdem marki Patriot w stronę Doherty, San Fierro. W pewnym momencie gracz w pojeździe marki Buffalo taranował mnie, przejechałem około 50 metrów i otrzymałem zakaz prowadzenia pojazdów. Nie wiem w ogóle z jakiego powodu. Liczę na ukaranie danego Administratora. Pozdrawiam.

Hej, a miałbyś filmik co sie działo PRZED spawnem i na spawnie? Bo wstawając urywek z drogi gdzie jedziesz prosto średnio pokazuje "|Powód skargi: Bezpodstawne oraz pochopne nadawanie kary."

Nie zostałeś ukarany za jazdę prosto, lecz to co robiłeś na spawnie i przed spawnem 😉

5 minut temu, WhiteTiger napisał:

Hej, a miałbyś filmik co sie działo PRZED spawnem i na spawnie? Bo wstawając urywek z drogi gdzie jedziesz prosto średnio pokazuje "|Powód skargi: Bezpodstawne oraz pochopne nadawanie kary."

Nie zostałeś ukarany za jazdę prosto, lecz to co robiłeś na spawnie i przed spawnem 😉

Nie wiem co według Ciebie oznacza "co się działo na spawnie i przed spawnem", ale ja po prostu przez niego przejechałem.

Tutaj dowód:

Spoiler

Nie rozumiem czemu ucinasz filmy w takim momencie co nie robiłeś nic, nie wstawiłeś dalej części najwazniejszej filmu.  Dalej próbujesz zrobić z siebie osobę niewinną, że nic nie zrobiłeś i jesteś czysty. Myślę, że moje wypowiedzi się tu mogą zakonczyć, i zaczekam na Administrację RCON.

2 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Nie rozumiem czemu ucinasz filmy w takim momencie co nie robiłeś nic, nie wstawiłeś dalej części najwazniejszej filmu.

Po prostu podzieliłem 30 sekundową powtórkę na 2 części, aby ukazać najważniejszą część, nic wcześniej nie robiłem.

3 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Dalej próbujesz zrobić z siebie osobę niewinną, że nic nie zrobiłeś i jesteś czysty.

Owszem, bo jestem niewinny. Gracz w pojeździe Buffalo powinien zostać ukarany.

14 minut temu, WhiteTiger napisał:

Jeśli według Ciebie robiłem coś na spawnie, to dlaczego mnie wtedy nie ukarałeś? Ja po prostu tylko przejechałem przez spawna.

5 minut temu, WhiteTiger napisał:

Myślę, że moje wypowiedzi się tu mogą zakonczyć, i zaczekam na Administrację RCON.

Dla mnie nie musisz się tutaj wypowiadać, po prostu wystarczy "przyjąć na klatę" swoje zachowanie. Również czekam na wypowiedź Administracji RCON.

2 minuty temu, baziu napisał:

Po prostu podzieliłem 30 sekundową powtórkę na 2 części, aby ukazać najważniejszą część, nic wcześniej nie robiłem.

Nie wstawiając tego co się działo przed tym, nim wstawiłeś mi te 2 klipy?

2 minuty temu, baziu napisał:

Owszem, bo jestem niewinny. Gracz w pojeździe Buffalo powinien zostać ukarany.

Stojąc w pojeździe SATC zauwazyłem Ciebie w patriocie taranującego owe buffalo. 

3 minuty temu, baziu napisał:

Jeśli według Ciebie robiłem coś na spawnie, to dlaczego mnie wtedy nie ukarałeś? Ja po prostu tylko przejechałem przez spawna.

Nie ukarałem, iż wtedy wszedłem na speca i obserwowałem Ciebie.

3 minuty temu, baziu napisał:

po prostu wystarczy "przyjąć na klatę" swoje zachowanie.

Nie mam czego "przyjmować na klatę" iż wiem, że postąpiłem słusznie karając Ciebie za to co robiłeś.

1 minutę temu, WhiteTiger napisał:

Nie wstawiając tego co się działo przed tym, nim wstawiłeś mi te 2 klipy?

Wszystko co miałem, to wstawiłem. 

2 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Stojąc w pojeździe SATC zauwazyłem Ciebie w patriocie taranującego owe buffalo. 

Ale to gracz w Buffalo mnie taranował, ja tylko jechałem.

3 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Nie ukarałem, iż wtedy wszedłem na speca i obserwowałem Ciebie.

Nie rozumiem dlaczego mnie bezpodstawnie specujesz i nadajesz tak wysokie kary za zwykłą, spokojną jazdę.

4 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Nie mam czego "przyjmować na klatę" iż wiem, że postąpiłem słusznie karając Ciebie za to co robiłeś.

Nie wiem, może i dla Ciebie nadawanie kar bezpodstawnie oraz tak wysokich jest słusznym zachowaniem, lecz dla mnie jak i innych nie jest.

Rozumiem, poczekam na wypowiedź Administracji RCON

Również czekam.

oraz przypominam, iż napisałeś skargę tylko dlatego iż dostałeś słuszną  karę.

Nie, skarga jest napisana, z powodu bezpodstawnego nadawania kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.