Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Licytacja perenial 1.7 pb gz lampy ID 6000!

>BetonoweJaJa<

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, MikeY napisał:

@Grabsio311 Nie ma żadnego podpunktu wnioskującego o ukaranie osoby licytującej

w związku z podpunktem:

§ 11
Gracz biorący udział w licytacji, jest zobowiązany do posiadania na swoim koncie oferowanej przez siebie kwoty pod rygorem kar na forum lub serwerze.

Lecz... Ludzie podbili tą ofertę np Ja. Lecz wycofałem się z ów propozycji za pojazd, jednocześnie nikt nie jest winny ów podpuntkowi.

Jeżeli chcesz ukarać, to karaj w związku z podpunktem:

§ 16
Twórca licytacji jest zobowiązany do sprzedaży pojazdu w cenie najwyższej oferty zaproponowanej przez licytującego.

Gracz nie sprzedał pojazdu użytkownikowi który zaproponował najwyższą ofertę.

Witaj, niestety nie masz racji. Gdybyś poczytał to po zakończeniu licytacji złożyłeś dopiero ofertę, nie spojrzałeś na datę zakończenia licytacji, nie spojrzałeś ja moją wypowiedź o zakończeniu licytacji, a napisałeś zbędną wypowiedź w której nic nie jest zgodne z prawdą, jak i regulaminem.

Gracz pcv zostaje ukarany za złamanie regulaminu działu. 

Licytacje uważam za nie odbyta, sprzedający ma prawo wystawić ponownie pojazd bez obowiązku wystawiania go na licytację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.