Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bkaj69

Paski

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37938
Login: paski
Nick oskarżonego: bkaj69
Powód skargi: Oszustwo na bak w pojeździe.
Data zdarzenia: 17.12.2021  +/- 18:00
Dowody: SS
Opis sytuacji: Kupiłem jestera , który powinienen mieć powiększony bak a go nie miał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze>

SS :   672361772_skargaBak.PNG.f26061aaed883e9a8982636cde4a0dce.PNGSkarga.PNG.26f0656fd2dab67bdfe5675b942af7ff.PNGmta-screen_2021-12-17_18-43-42.thumb.png.245c0dd434ce10072b2d459e7bf65130.png

No to tak spuściłem mu 10 K gadał z jakimś ekspertem wogole nwm o co mu chodziło i powiedział ze Ok byliśmy na diagnostyce chłopie 

Teraz, bkaj69 napisał:

No to tak spuściłem mu 10 K gadał z jakimś ekspertem wogole nwm o co mu chodziło i powiedział ze Ok byliśmy na diagnostyce chłopie 

I sory może się pomyliłem ale spuściłem ci a pozatym się zgodziłeś na wszystko po drugie gadałeś z jakimś ekspertem co mówił ze git jest wiec nie piepsz jakbyś mogl prosze

7 minut temu, bkaj69 napisał:

I sory może się pomyliłem ale spuściłem ci a pozatym się zgodziłeś na wszystko po drugie gadałeś z jakimś ekspertem co mówił ze git jest wiec nie piepsz jakbyś mogl prosze

To , że spuściłeś cene  nie ma nawiązania nic z bakiem paliwa.

Proponuje nic nie pisać  i poczekać na reakcje Administracji.

4 minuty temu, Ka3R napisał:

W takim razie @bkaj69jesteś zobowiązany do oddania 45.000$, kwota musi zostać przeznaczona na bak 100L. Ile potrzbujesz czasu?

Według mojej perspektywy jest to max 2 dni . Ale to on se musi wyznaczy. Czas 😉

@bkaj69 przelej mi kasę jak będziesz miał na uid 37938 

1 minutę temu, paski napisał:

Chyba jesteś śmieszny oddajesz 45tyś bo nie negocjowałem żadnego baku i masz czas do poniedziałku 

Jestem zobowiązany oddania 35 tysięcy ponieważ spuściłem mu 10k ze względu na bak

1 minutę temu, paski napisał:

Chyba jesteś śmieszny oddajesz 45tyś bo nie negocjowałem żadnego baku i masz czas do poniedziałku 

I mie odzywaj się do mnie w taki sposób 

1 minutę temu, bkaj69 napisał:

Jestem zobowiązany oddania 35 tysięcy ponieważ spuściłem mu 10k ze względu na bak

I mie odzywaj się do mnie w taki sposób 

Taka kwote da się uzbierać w 2 dni max 3 i proszę aby pan @Ka3R to potwierdził bo w 7 dni to se mogę uzbierać 180k a nie 45k , jest to czas max 3 dni i nie ma podstawy żeby było to 7 dni .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.